Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Зеленски зове за нови санкции срещу Русия

Председателят на Съвета на ЕС Шарл Мишел се застъпва за предоставянето на Украйна и Молдова на статут на кандидат-членки

   1| 2| 3    
0
 
2
 
28
преди 1 седмица
Не следиш сводките от фронта, Кyхи. Укропсата армия се е окопала, ама и това не помага, пак яде бой. Вече щели да мобилизират и жени укрите, че и деца.
0
 
1
 
27
Императорът до: Alex Silver
преди 1 седмица
Какво е 404.
2
 
3
 
26
khao до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
бавно и методично напредват към Херсон... навсякъде без донбас сте се окопали, а там Джуджи хвърля всичкото пушечно месо... ако трябва и още 3 месеца ще ви мъчат... те се бият за дома и децата си, а не за перални и сушилни!
4
 
3
 
25
Alex Silver до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Миии... в грещка си. Руснаците загубиха 5000 танка, укропите само 50. Руснаците загубиха над 300 хиляди убити, укрите само 300. Това е чистата истина. Така казва и комикът-хуморист, по съвместителство президент на 404.
5
 
4
 
24
преди 2 седмици
Пaлячото с тениската отново напира ЕС да се самоубие икономически, за да му направи кефа на него. Тоя Херсон го отвоюват 3 месеца вече, само дето не смеят дори да го доближат. Единствената им оцеляла военна групировка - в Донбас - яде бой и действително скоро ще бъде обкръжена и елиминирана. Съветниците му наркомани нека си вярват, че могат да спечелят войната, това не променя нищо... а укропските пристанища са си блокирани от самите укропи и мините им - никой не им е виновен и Русия не им пречи да си изнасят житото, щом искат сами да гладуват на зима.
3
 
3
 
23
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
ЕС ще налага санкции докато си подрони икономиката и инфлацията изкара хората по площадите. Това вече започна да се случва. Санкциите ще донесат предсрочни избори, но не в държавата към която са насочени.
4
 
9
 
22
zelka007 до: andy
преди 2 седмици
Объл , завладян ли се усещаш ... ?! Некой требе да пази света от рассийската чума ...
9
 
4
 
21
andy до: zelka007
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Това вероятно е вярно. А какво да кажем за сащисаните?! Те владеят всички останали страни по света. По спомен, САЩ има около 800 военни бази на чужда територия, а Русия и Китай около 30, общо. Числата сами говорят кой е най-големият тер-0-рист и пар-а-зит в днешния свят.
8
 
5
 
20
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Европа колко още може да стяга примката около врата си, докато се самоубие?! Май съвсем скоро ще разберем.
5
 
8
 
19
zelka007 до: cyclop
преди 2 седмици
Кратичко и ясно , първо прочети и после ако искаш ще коментираме пак , защо всички около рассийката се въоръжават , и защо има толкова голям превес на жените спрямо мъжете в рассийката ... :))) ... финландците , поляците и шведите нема ги питаме ... само една финландска поговорка ще ти напиша : каквото не е заковано за стената , казаците ще го отнасат ! ... чети : https://chr.bg/istorii/voenni-hroniki/rusiya-i-porobenite-ot-neya-natsii-kratka-istoriya-do-1914-g/