Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Външни коментари

Как военната мощ еволюира през последните години?

Големината на дадена държава вече не е решаваща за превръщането ѝ във велика сила, пише анализаторът Джордж Фридман

1
 
5
 
6
Solar Power до: Борката
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Тази опорка с гейс не върви много отдавна. За пример ще ти дам само,че едни от най-добрите певци на България (Емил Димитров, Васил Найденов) са точно такива и са точно рожби на соца. Такива хора е имало и винаги ще има. Някои от тях имат талант други нямат както всички хора по света. Елиминирането им няма да подобри живота ти :) За да го подобриш трябва да работиш, да се учиш, ДА УВАЖАВАШ СВОБОДАТА НА ВСИЧКИ (включително и Украйна). Това ще подобри живота ти :)
4
 
1
 
5
преди 2 седмици
Тази статия е много интересна. Я тоя умен автор да ми обясни колко технологично развит е Афганистан. Защо да е необходимо да си технологично развит, когато просто народът ти може да иска да се бори срещу нашественика. Тогава си най-силен. И можеш да победиш дори и световната Империя САЩ - и да я изгониш от земите си. Така че всичко зависи не от това колко си технологично развит. Украйна трябва да е готова да се бори за земите си, за да изгоди ордите *** на джуджето Путин. С години. 20 години ако трябва. Както го направи Афганистан. Защото калашниците и на Афганистанските партизани, и на Украинските войници ги прави България. Те не са последен писък на модата. Но са страшно ефикасни.
1
 
6
 
4
Dr. Vatnikov до: Борката
преди 2 седмици
Ето, ти си типичен пример за гeювити и миcирките, копейнишки тpoл опърпан!
1
 
5
 
3
zelka007 до: Борката
преди 2 седмици
От сутринта си в джаза ... загорял ми се виждаш ... :)))
4
 
3
 
2
преди 2 седмици
А геювити без мисирки не могат. Те са им тиловото обезпечение.
5
 
2
 
1
преди 2 седмици
Какво значение има как е евоюлирала? Който е на власт, той прави парадите. Едно време комунистите правеха паради, военни са правили паради, сега само геювити правят паради. Смятайте кой е на власт. На тях военни не им трябват. Те са готови да си предоставят гза на всеки, който го поиска.