Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Приходите на Русия от износ на газ за Европа вероятно остават на нивата от 2021 г.

Пониженият обем на доставки за Стария континент не влияе на постъпленията на „Газпром“, изчислява Independent Commodity Intelligence Services

   1| 2| 3    
2
 
2
 
21
GiRo до: cyclop
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Фактът, че ползваш думичката "манифестация" сам по себе си е доста показателен. Това не беше ли твоят тип баламурници де "манифестират" с едни буквички Z наляво, надясно и си ги лепят по автомобилите? Моят тип баламурници си пазят демокрацията, правата, гледат да живеят мирно и да се развиват икономически. По принцип ходят по митинги, шествия и демонстрации, не по манифестации ;) Понякога обаче от тъмните степи идват твоят тип Z баламурници, които грабят, изнасилват и убиват без причина. За справка Молдова, Грузия, Чечня, Украйна, Беларус. Тези не особено цивилиZовани съZдания трябва да се спрат. В противен случай, нищо правейки, както на теб ти се иска, все повече демокрации ще потъват в мрак. Както и да го въртиш и сучиш, фен си на съвременния Хитлер. Този човек не се колебае да изпраща собственият си народ в лагери в Сибир или на смърт в Украйна. За съдбата на съседните народи, които "освобождава" неизвестно от какво, пък хептен му е през оная работа. Рашизмът ще влезе в историята като съвременния фашизъм. Ако толкова ти се живее в мизерия и с буквата Z на гърдите вече съм ти казал, хващай влака и после пиши как е хавата в Мордор.
3
 
3
 
20
cyclop до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ти ходиш след мен да се закачаш на всеки коментар, мpъcницo. Признай че си влюбена.
3
 
1
 
19
khao до: cyclop
преди 1 седмица
както казах, по добре да беше мълчал и скрил обратните си наклоности! Аз съм женен мъж, стой далеч от мен гнусна урсопиьо! ... как пък всички путинофили се оказахте обратни!
2
 
3
 
18
cyclop до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Благодаря за подробната рекламна брошура за потенциалните качества и приложение на зеления хайвер. Когато след години се развие, мащабира и се стандартизира технологията, вероятно ще има полза от нея. В момента си говорим какво ще правим в настоящето.
3
 
2
 
17
cyclop до: khao
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Ти си ми най-вярната почитателка, но си много садо-мазо и не ме кефиш
6
 
1
 
16
khao до: cyclop
преди 1 седмица
хахахаха, когато нямаш кво да кажеш... започваш с поезията и конспиративните глупости! колко жалко... по добре да си мълчиш!
4
 
3
 
15
cyclop до: GiRo
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Историята показва че винаги твоя тип баламурници манифестират с героично стиснато към небето юмруче и крещят лозунгите, които са им имплантирали в главите според необходимостите на моментната политика. Така наречените полезни едиквиси.
4
 
3
 
14
zelka007 до: cyclop
преди 1 седмица
Водородът има много по-широко приложение от природният газ , защото се обръща в ток не чрез изгаряне , а чрез горивни клетки . В пъти по-безопасно от изгарянето и в няколко ПОРЯДЪКА по-чисто и с по-високо КПД . Масовата технология на получаване на ток от фотоволтаици/вятърни паркове , съхраняването му в подходящи обеми , преобразуването му пак в ток , е на около 3-4 до 7-8 години . Говорим за масовост до ниво , да се обадиш и да си купиш такава система , както си купуваш лека кола в момента . Как и за колко се изгражда обект за захранване на малък град (до 20-25х жители) ще разбереш догодина , като го стартират . Как се изгражда и работи обект от захранване с фотоволтаици или вятърни централи , комбинирано съхранение с батерии и зелен водорд , за няколко сгради (5-10 100) има на доста места по света : Дания , Франция , САЩ , Турция , Норвегия , Тайланд , Австралия , Италия , Испания , СА ... Сигурно пропускам нещо някъде . Десетки са работещите демонстарционни проекти , които съм проследявал . В момента се мащабира и се стандартизира технологията . Така както е стандартизирана технологията на фотоволтаиците до 7-8 основни компонента и можеш да избираш , така и тук ще стане . Да си следил линкечетата дето съм пускал , когато съм бил в настроение ... :))) ... Дали може да се изгради изцяло заместваща водородна инфраструктура на газовата за 3-4 месеце ... ?! ... НЕ! Ще се изгради и ще се надгради в посоки невъзможни за природният газ за около 20-25 години ... Дотогава с пуловерчето драги ... Нали така препоръчваш ... :))) ... Само в главите на форумните чyгyнени болтове рассийката е незаобиколим фактор . Както не прелитат самальоти над нея , така няма да изтича и природен газ от нея ... Тя държи огромните 8% от втечнения и 12% от тръбният газ ... Да , големи числа са , но не са незаменими ... Могат ли бързо да се заменят , не ... Ще се заменят ли , да !!! ... Чайниците може да са всякакви но не са гламави !!! Имат си енергийна доктрина , нищо от никой повече от 20% от общиятвнос . Та не се знае колко ще могат да продават там рассияните , след като и чайниците обръщат палачинката към "зеленият хайвер" ... Провери си колко фотоволтаици и колко вятърни паркове инсталират годишно ... :)))
4
 
4
 
13
GiRo до: cyclop
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Хахахха, как ми напомняш на някой... Ако повечето народи имаха твоето елементарно мислене, сега щяха да са нахранени и на топло, но претопени. Та да, ако англичаните не понасяха лишения и бомбардировки, сега щяха да говорят немски, но пък нахранени от житниците на СССР. Разбира се, при положение, че и последният беше клекнал, за по-лесно. Та какво точно предлагаш? Да се наведем пред новия Хитлер, Късий I и да си гледаме парното и салама? Който не познава историята е обречен да повтаря грешките и. Апетита на диктаторите идва с яденето. Справка - Хитлер. Не се ли каже НЕ на Путин СЕГА, той няма да спре с Украйна. Според мен даже е късно. Това НЕ трябваше да прозвучи през 2014, дори през 2008. Но ти ако искаш по-добре отиди да се напапаш и завиеш, пък каквото сабя покаже ...
3
 
4
 
12
cyclop до: GiRo
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Важното е че мъжкарски изпънати и стоически понасяйки глад и студ, не правим НИЩО, освен да санкционираме и наказваме себе си. Приходите на Русия не са трепнали от "санкциите" А какво става в Европа вече не само се вижда, ами взе даже да се споменава по медиите.