IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor.bg вече е във вашия HTC

Функцията BlinkFeed дава възможност потребителят да следи новините, социалните мрежи и планираните си събития на едно място

12:42 | 24.04.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: HTC</em></p>

Снимка: HTC

Investor.bg е една от първите български медии, чието новинарско съдържание е достъпно във функцията BlinkFeed, предоставяща персонализиран поток от информация директно на началния екран на смартфоните с марката HTC.

Приложението дава възможност на потребителите да следят всичко най-важно, събирайки на едно място новини, новости от социалните мрежи и ще добавя всичко най-важно от личния календар.

Освен от Investor.bg, в BlinkFeed място намират и новини от Dnes.bg, Tialoto.bg, Vesti.bg, технологичния блог Nixanbal.com и други. От компанията обещаха, че съвсем скоро каталогът с български медии ще се разшири, така че разнообразието на съдържанието, което получават потребителите, да е максимално голямо.

BlinkFeed се радва на нов дизайн и по-добра версия на технологията, така че да е максимално удобен. А целта му е да концентрира на едно място потока от съдържание, което доскоро предлагаха няколко различни приложения.

Вчера HTC официално представи в България новия си флагман HTC One M8, който ще може да бъде намерен в магазините на мобилните оператори в страната, както и в големите вериги съвсем скоро – в началото на месец май.

Освен BlinkFeed, сред основните предимства на HTC One M8 са изчистеният дизайн, HTC BoomSound, който предоставя високо качество на звука, и Duo Camera, предлагаща възможност за създаване на професионално изглеждащи снимки. 

Повече снимки от представянето на HTC One M8 в България можете да видите в нашата галерия!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:21 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още