IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс и комфорт в апартамент под наем - мисията е възможна в Maxi Club София

Тази година Maxi Club Green City ще предложи повече от 30 чисто нови, луксозни апартамента под наем в три новопостроени сгради

10:51 | 19.04.17 г.
Лукс и комфорт в апартамент под наем - мисията е възможна в Maxi Club София

Лукс, комфорт, простор, гледка към Витоша и София, допълнителни услуги на една ръка разстояние. И всичко това в апартамент под наем в столицата.

Животът под наем може да бъде много приятен, ако изберете жилище в Maxi Club Green City – модерен, луксозен жилищен комплекс, разположен в близост до центъра на София, като същевременно предлага спокойна и сигурна обстановка сред много зеленина.

Тази година Maxi Club Green City ще предложи повече от 30 чисто нови апартамента под наем в три новопостроени сгради. Първата вече отвори врати, като предлага 16 модерно обзаведени апартамента с площ по 180 или 190 кв.м и с по няколко просторни тераси с гледка към Витоша и към града.

Жилищата са луксозно изпълнени, напълно обзаведени, с по три спални с гардеробно помещение и баня към всяка от тях, както и гараж.

Всички наематели на Maxi Club получават като комплимент достъп до фитнеса и водната част в СПА центъра и външните басейни, както и клубна карта с 10% намаление за обектите на Maxi Club. Сред тях са средиземноморски ресторант, lounge bar и 5-звездният Макси Велинград Парк Хотел & СПА.

Освен това жителите на Maxi Club Green City имат достъп до всякакви ежедневни услуги от първа необходимост – различни търговски обекти, аптека, пекарна, фризьорски салон и други услуги, както и Френският лицей и детска градина „Виктор Юго“, което е под егидата на посолството на Франция.

Maxi Club разполага и с денонощна жива охрана, богато озеленяване и детски площадки.

За желаещите да закупят апартамент Maxi Club Green City предлага и жилища за продажба в същата луксозна и спокойна обстановка. Maxi Club стартира и нов проект в подножието на Витоша, на 1,5 км от ИКЕА, с панорамна гледка към столицата и Витоша.

Макси Комплекс Секвоя ще се състои от 20 къщи с площ по 536 кв.м всяка, с богато озеленени общи части и двор с площ 780 -1 000 кв.м с изградена поливна система. Комплексът ще разполага още с мултифункционални спортни площадки и ще дава сигурност и спокойствие с охрана и регулиран достъп.

Maxi Club е семейна компания, инвеститор в луксозно изпълнени имоти. Изграждането на комплекса Maxi Club Green City стартира още през 2000 г., за да се превърне в един от най-желаните комплекси за живеене в София с модерна архитектура и богато озеленени общи части. Maxi Club Green City е един истински зелен, модерен град в града, който предлага уюта и чара на спокойния семеен квартал.

Снимки от Maxi Club Green City можете да видите в галерията

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:33 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още