IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

JASMIN – идеалният дом за модерния човек

Осеметажната жилищна сграда в „Надежда“ в София е съчетание на елегантна визия и стил

08:42 | 21.04.17 г.
Автор - снимка
Създател
JASMIN – идеалният дом за модерния човек

В ежедневието си съвременният човек е изправен пред множество предизвикателства предимно от битов характер. Времето, с което разполагаме, почти никога не е достатъчно.

В 2017 г. е от съществено значение каква градска среда заобикаля дома, в който живеем. Има ли детска градина и училище наблизо? А поликлиника, супермаркети и друго търговски обекти? Дали е близо спирката на градския транспорт и по-важният въпрос – колко и какви превозни средства свързат района, в който живеем с работното ни място и центъра на града. Разбира се, наличието на метростанция е щрихът, който превръща местоположението в идеално.

Дълго време жилищен комплекс „Надежда“ беше в списъка на подценените софийски квартали, но в последните години започна да се превръща в един от перспективните райони за развитие. Комплексът се превърна в желано място за живеене заради добрата комуникативност, по-спокойната среда в сравнение с другите жилищни комплекси и по-добре устроената инфраструктура като цяло.

Наскоро кварталът се сдоби с JASMIN - осеметажна жилищна сграда, съчетание на елегантна визия и стил. Изискаността, която тя внася в квартала, налага и нови стандарти – както всички проекти на строителната компания CityHomePark, и JASMIN се отличава с изключително ниво на изпълнение и високо качество на влаганите материали.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 12:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още