IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наклонената кула "Елипс" дава гъвкави решения за технологични и аутсорсинг компании

Новата бизнес сграда в София се отличава с енергийна ефективност и зелени площи

09:00 | 26.09.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Наклонената кула "Елипс" дава гъвкави решения за технологични и аутсорсинг компании

Наклонената кула „Елипс“ е добре познат интересен и амбициозен проект, който със сигурност ще привлече погледа ви на входа на София.

Архитектурното решение на „Елипс“ е отличително, а наклонът и незавършването във височина на сградата внасят динамика и „пространствено напрежение“.

15-етажната офис сграда клас А с отлично местоположение има 2 подземни и 13 надземни етажа. На подземните нива е разположен паркинг със 134 паркоместа. На партерно ниво има и допълнителни 20 места за посетители на партерно ниво. Кулата разполага и с вело паркинг и станция за зареждане на електрически автомобили.

В сградата се залага на енергийна ефективност. Избран е троен двукамерен стъклопакет със специално изработени профили на Shucco. Прозорците са със специфична форма на диамант от „френски тип“, осигуряващи невероятна гледка във всяка посока и отлична пропускливост на естествена светлина.

Наклонената кула в София се отличава също с лоджии и зелени площи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 20:39 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
unsworth
преди 6 години
Ема боцнете една категорийка "Платена публикация" :D Нека коректно се разграничава редакционното съдържание от имейлчето на клиента ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още