Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Forex

Не искаме строежи, а диви таралежи

Екозащитници блокираха Орлов мост в София заради решението на правителството за възможно застрояване на Пирин

 Към статията
18
Препоръчай (1)

Коментари (18)

   1| 2    
5
 
4
 
18
Стефчо до: data
преди 3 години
Няма профилна снимка
вярно е, че сме ограничени от към географията, ама това не означава да осерем и малкото, което имаме. По нашите курорти по време на соца идваха средна ръка хора, докато сега идват най-големите прошляци. Да не говорим, че българите с парите си гласуваха за турските и гръцки курорти.
2
 
7
 
17
data до: Стефчо
преди 3 години
опс да не забравя за програмата за бутане - аз като данъкоплатец не съм съгласен държавните пари да отидат в джобовете на някой който не си е направил сметката и не може да си управлява хотела и програмката да му дойде като спасение
4
 
6
 
16
data до: Стефчо
преди 3 години
Идеше реч че не може да се обобщава щот е не вярно и глупаво , а ако искаш плаж по на юг не застроен - шкорпиловци е добър пример . Относно слънчев бряг и златни - ми всяка година имат клиенти и не намаляват п.п. За разлика от Турция , ние не можем да си изберем на кое крайбрежие да развиваме туризъм и не знам що мислиш че файда йок от туризма . Имам доста приятели с заведения и хотели - ми доволни са :)
3
 
8
 
15
Стефчо до: data
преди 3 години
Няма профилна снимка
Не може да се каже, че нашето Черноморие се по-малко застроено от италианското и испанското. Такива "курорти" като Сл. бряг. и Златните няма никъде. В същото време испанците имат програма за бутане на хотели за 10 млр. Къде има такава програма у нас ?Северното черноморие има много къс сезон, което обяснява това за което пишеш. То ако идеш в румънско там е още по-девствено, щото лятото е 1 месец. Изобщо морски туризъм със сезон от 2 месеца и нещо не се прави. Справка - комшиите турци. Надолу от Резово са девствени плажове и малки рибарски селища. Защо ли ? Щото турската държава е преценила, че от морски туризъм с 3 месеца сезон хайда йок. Та така.
6
 
14
 
14
data до: Стефчо
преди 3 години
ходил ли си в Испания или Франция ? Е нашето черноморие в сравнение тяхното си е направо девствено . Малко се преекспонира темата и с изключение на 2-3 курорта крайбрежието е доста не застроено , да не говорим че има много изобщо не пипнати места . Що вечно цитирате слънчака а не говорите за северното крайбрежие ? Ма който му се струва застроено на С.Б. да заповяда в Шабла !
7
 
15
 
13
Стефчо до: doba
преди 3 години
Няма профилна снимка
Колега, ако си имаш хабер как бяха бетонирани всичките ни курорти ще си обясниш и защо чакат твоите познати. Между другото басейна не замества морето...то ако е така ще си стоим по родните места, а няма да хукнем на море.Има и един друг момент - втория лифт може да докара до строителство на още хотели и т.н. до безкрай. Трябва да има програма за бутане на хотели според мен, а не втори кабинков лифт.
6
 
19
 
12
bigmamascandal до: doba
преди 3 години
Спор няма, добре е да се съкрати времето за чакане. Но на концесионера не му пречеше закона да сложи по-големи кабинки и на сегашния лифт. И решението не е за втори лифт. решението позволява строежи в почти 50% от територията на Пирин. Това е престъпление. дори самият факт, че се взима спешно между празниците, трябва да ви говори, че нещо вони...
4
 
9
 
11
doba до: Стефчо
преди 3 години
Стефчо,За разлика от Слънчака, където почти всеки хотел 'замества' морето с басейн, в Банско няма такава опция да построиш писта в хотела. :)Няколко мнения и от другата страна:https://***.24chasa.bg/novini/article/6634746https://***.24chasa.bg/novini/article/6634071За протокола: от години не съм ходил в Банско на зима, но имам познати, които чакат с часове на 'знаменития' лифт, за да се насладят на зимната красота там. Добре е времето да бъде съкратено на няколко минути(ако може и нула, т.е. без опашка), дай Боже!
6
 
26
 
10
Стефчо до: simbad12
преди 3 години
Няма профилна снимка
Колега, ти явно не си ходил в Банско. То отдавна е планинска версия за Сл. бряг. То оттам идва проблема - като имаш огромен брой хотелчета със съответния брой скиори се получава така, че трябва да се чака на лифта. Т.е. всичко е оакано още на етап планиране на курорта, а сега се върши второ безобразие, което следствие от първото. Това е все едно хотелиерите от Слънчака да искат от държавата да им разшири плажа с още 10 декара, щото са направили хотели за 400 000 души вместо както си беше за 40 000.
14
 
19
 
9
преди 3 години
В България се вършат къде по-велики безобразия, при които няма и един човек да тръгне да протестира, но за всяка екологична глупoст веднага излизат цяла глутница активисти, очевидно добре подготвени и организирани. Тук очевидно не става въпрос за спонтанни протести, затова ми е любопитно откъде се вземат тези "защитници", кой ги финансира и организира.