Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Световното първенство изкарва политиката на Путин на световната сцена

Руският президент планира да представи страната си като нарастваща световна сила

 Към статията
14
Препоръчай (0)

Коментари (14)

   1| 2    
3
 
20
 
14
Mavi Goz до: Спящият бик
преди 11 месеца
Да, има много държавици (като нас, напр.), които чакат в бекстейджа да ги пуснат на сцената, където или да ги потупат по рамото, или да ги плеснат зад врата. Русия седи в журито - като в ексфактор - може да е лошият и повечето да не то харесват, но е там... ;) :lol:
И Световното в момента го организира Русия... ;) :lol:
8
 
4
 
13
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Да "излезеш на сцената" не е достатъчно, защото оттук нататък има две възможности - да заслужиш аплаузи или да те освиркат. Седим и гледаме Световното...
6
 
24
 
12
Mavi Goz до: bgMan
преди 11 месеца
Бе той Бойчо нема да отговори, щото не знае как. Той е преписал статията от WSJ. Щото иначе следва и другият въпрос, породен от подзаглавието:

"Руският президент планира да представи страната си като нарастваща световна сила",

А въпросът е: каква сила е Русия, която седи с още 4 държави на масата в качеството си на ПОСТОЯНЕН ЧЛЕН НА СС НА ООН и тези 5 държави са назначени от конституирания световен ред за главатари на света? И ако още нарасне, като каква ще се класифицира - като "надраснала световна сила" ли?

Иначе, за едноклетъчните мозъци отговор е дал един мишок под тебе - той е ОК за повечето публика тук, която Бойчо събира с подобни статии... :lol:
7
 
18
 
11
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
...няма на какво да се учудваме или да сме недоволни за онова, което четем тук, защото не ние сме тези които плащаме за него . Соросоплужека плаща и съвсем в очаквано е ние да получаваме,като информация, соросоизплювания!
2
 
5
 
10
KPetkov до: Стефчо
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ето линкчето. Вярно, че са вдигнали ръчички, ама така им е заповядано на момчетата, те вина нямат :)

https://timeline.com/british-soccer-players-give-nazi-salute-1cc5a50ea451

4
 
14
 
9
bgMan до: Стоян Петров
преди 11 месеца
Ами ако Иран, Турция и Русия попритихнаха само защото са се разбрали групово да направят някоя голяма беля дали и доколко силното ти момче ще е способно да намали вредите им?
21
 
6
 
8
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Какво точно ще прави Путин на сцената? Ще играе казачок? Видя се кой е силното момче на планетата, макар и изкарал пубертета преди близо век Доналд Тръмп. Усмири рокетсман, така както никой не може. Иран и те попритихнаха. Протежето им Израел прави каквото си иска в Близкия изток и даже Русия не смее да каже нищо. На Ваттниците не им остава нищо друго освен да обявят поредната(коя по ред) победа в Сирия. А Вие си лайте, той кервана си върви.
4
 
11
 
7
bgMan до: Mavi Goz
преди 11 месеца
Присъединявам се към въпроса на MaviGoz и аз също моля уважаемия Бойчо да му отговори.
1
 
20
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Външният министър на Великобритания Борис Джонсън сравнява домакинството на Мондиала в Русия с Олимпиадата през 1936 г. в Берлин.

„Перспективата Путин да се похвали с това спортно събитие е отвратителна" , каза Джонсън пред парламентарна комисия през март.


По тоя повод в едно интервю за БиБиСи Лавров беше изнамерил една снимка от мача на англичаните с немците през 1938 г. в която и двата отбора бяха с вдигнати ръчички в посока Хитлер.
3
 
17
 
5
KPetkov до: KPetkov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Или по английски: не ни гледайте какво правим, ами слушайте какво ви казваме :)