Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Борисов: Въвеждането на еврото ще дисциплинира банковия сектор

България отговаря на три от критериите за присъединяване, обяви Валдис Домбровскис

 Към статията
13
Препоръчай (0)

Коментари (13)

   1| 2    
3
 
6
 
13
baba_meca до: Minka
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
От трън, че на глог. Гърция и Кипър нали бяха под надзор на ЕЦБ и си имаха банкова ваканция и то до скоро беше в Гърция поне...
2
 
15
 
12
преди 2 месеца
Бочко, Бочкоо... *** си като галоsh, чудя се как си станал министър-председател. Кой ти казал, че западняците въобще имат намерение да те пуснат в еврозоната, бе бастyн??? Рибата още в морето, а ти си сложил тигана. Дори и България някога в бъдещето да влезе в еврозоната, няма да е при теб и при твоето корумпирано управление.
3
 
17
 
11
преди 2 месеца
Колкото и да ревем по форумите истината е една: Регулаторните органи са само за да взимат "членовете" им заплати. Те не регулират, разчистват конкуренцията и са слуги на коруммпирани политици. И ББ го знае. Това е част от играта им с Цв Цв.
2
 
27
 
10
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Пурко знае, че му остават още 2 години кражби. Затова на Пурко му е изключителен приоритет да се задържи в лапаницата през тия 2 години... останалото са бошлаф приказки на неграмотен милиционер.
5
 
13
 
9
преди 2 месеца
Хубаво е да въведем еврото ,но първо трябва да въведем техните доходи ,че
то и сега аман ни и системата.

13
 
3
 
8
преди 2 месеца
Обществеността пренебрегва истината, че еврозоната е с фатална парична грешка.
Заради неправилността – колкото повече държавите от еврозоната работят за икономически растеж, толкова повече са възникналите щети от работата на Европейската централна банка. Правителствата са с подсигуряван провал.
При създадените условията, в еврозоната е невъзможно устойчиво подобрение на жизненото равнище.
Устойчивият държавен просперитет в еврозоната е възможен само при въведена защита срещу щети от работата на Европейската централна банка.
15
 
15
 
7
преди 2 месеца
Това е откровена ЛЪЖА. Въвеждането на еврото ще доведе до колосална инфлация, безразборно раздаване на кредити и дестабилизация на банковата система.
1
 
11
 
6
крас до: Minka
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ТАКА Е МИЛКЕ,
Проблема е в това , че ЗАКОНОТВОРЦИТЕ НИ НЕ РАЗПИСАХА ТЕКСТОВЕ ПОЗВОЛЯВАЩИ НА ЕЦБ ДА ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ЦЕНТРАЛНА БАНКА И ОСВЕН КОНТРОЛ ДА ИЗВЪРШВА И РАЗПОРЕЖДАНИЯ СВЪРЗАНИ СЪС СТАБИЛИЗИРАНЕ НА БАНКИТЕ.
Това право продължава да е САМО НА БНБ, т.е. от КОНТРОЛА НА ЕЦБ нищо не произтича!!!
Този контрол е само за сведение!
4
 
19
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Време е да падне завесата на този театър.

Българското законодателство не бе променено в съответствие с европейското , като при промените в ЗАКОНА ЗА БНБ не бе допусната ЕЦБ да изпълнява не само контролни , но и РАЗПОРЕДИТЕЛНИ ФУНКЦИИ спрямо работещите тук банки.

Излиза, че ЕЦБ извършва контрол ОТ КОЙТО НИЩО НЕ ПРОИЗТИЧА.

При тази ситуация България НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОЗОНАТА!!!

Това е само заблуда за милионите българи работещи в чужбина , хранещи надежди държавата ни да се превърне в нещото в което те живеят.

СОРИ МЛАДИ ХОРА,
Избийте тази надежда от главата си.

Нито Борисов , нито пък ЕС споделят вашите надижди и мечти.

Българския бизнес също трябва да е наясно, че промяна няма да има и ЛИХВИТЕ ПО КРЕДИТИТЕ ще останат все така по високи от европейските !!!

ТРАКАЧКАТА ПРОДЪЛЖАВА.
ЦИРКА СЪЩО.
3
 
7
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Валдис Домбровскис, който също е гост на форума. Той посочи, че именно благодарение на Банковия съюз кредиторите и акционерите ще са първите, които ще платят за грешките на банките, а не потребителите и данъкоплатците."
хитро го е казал...дискусия на официално ниво по въпроса как ще бъде оформено юридически кой да е третият платец се води от три години.
тия май си мислят ,че рупаме доматито с колците...,