Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Forex

Трудната реч на Тръмп

В годишното си слово той призова републиканци и демократи да правят компромиси и обяви, че Китай вече няма да може да краде работните места на американците

 Към статията
5
Препоръчай (0)

Коментари (5)

0
 
0
 
5
hob6 до: dr.5rov
преди 2 месеца
"Обикновенно това завършва с голямо сбиване".Това,война ли значи според теб.
4
 
18
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
В тази си реч Тръмп изглежда излага доктрината, която следва и ще следва.
Стига сме спасявали света. Време е да помислим и за себе си. Могъществото, превъзходството и влиянието ще го използваме в наша полза, защото другите постигнаха много на наш гръб и за наша сметка.
Напълно разбираем и оправдан национален егоизъм. Всъщност какво правят другите страни - ами същото. Както изглежда светът е навлязъл в епохата на нациналния егоизъм. Всеки иска да реши собствените си проблеми и да осъществи собствения си възход, а как няма значение. Обикновенно това завършва с голямо сбиване. Да се надяваме, че ще се намери балансът, но едва ли. Ако тов все пак се случи, ще е чудо невиждано.
9
 
9
 
3
преди 2 месеца
Вземането на средно за ден на средно 3 милиарда долара държавен заем е подходът с който президентът на САЩ временно се спасява от публичен провал от лошото влияние на неправилната работа на Федералния резерв.
8
 
18
 
2
преди 2 месеца
Най-големият проблем на всеки бизнес е, когато си повярва в собственият рекламен проспект.

Интересно какво ще се случи с щатската икономика, когато свърши данъчната ваканция на мултинационалните компании :)

Shut down, reinstall, reset ?!
7
 
11
 
1
преди 2 месеца
Не е възможно да направиш икономическо чудо за 2 години Икономиката е като валяк -бавно спира и бавно набира скорост Колкото за призивите за съгласие между републиканци и демократи по важни за Америка е Тръмп е прав но съгласието е двустранна сделка Не може да искаш съгласие когато постоянно обиждаш опонентите си и ги обвиняваш в социализъм Обама и социализъм - две несъвместими неща