Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Космополитният прощален поздрав на Ангела Меркел

Иска ми се да съборим стените на невежеството и ограничеността в главите ни, казва канцлерът и атакува вербално политиките на Тръмп

 Към статията
2
Препоръчай (0)

Коментари (2)

15
 
8
 
2
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
корн, доста глупаво изказване. нима, ако човек иска да защити своите сънародници от чужда икономическа инвазия е фашист? а я кажи Германия не е ли много хитра и коварна, САЩ да я защитават да харчат пари за оръжия, а Германия само да си богатее. и за благодарност да натупа мита върху американските стоки. това е абсурд над абсурдите! и затова, че Тръмп иска изравняване на митата, и справедлива търговия, го наричаш фашист? глупост на глупостите. за емиграцията подминавам с ледено мълчание, резултата ще дойде много скоро. ако искаш виж в тубата за Сан Франциско, какво става там. а пък поставянето на една тепсия САЩ и Русия, предизвиква само насмешка на очевидното безмислие на твоето писано, на статията и на политиката на Меркел. благодаря, че има такива като тебе, че истината става още по-ярка.
7
 
13
 
1
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
70 години след Втората световна война, Германия се бори за демокрацията по света, а САЩ и Русия които все още празнуват победата над нацизма и се тупат в гърдите че са спасили света, са нацистки държави ръководени от нацисти.Странна работа.