Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Байдън е новият американски президент

Доналд Тръмп обяви, че "тези избори съвсем не са приключили" и не признава резултата

 Към статията
36
Препоръчай (0)

Коментари (36)

   1| 2| 3| 4    
1
 
0
 
36
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
https://www.aljazeera.com/amp/news/2020/11/9/china-declines-to-formally-recognise-biden-win-in-us-elections
7
 
4
 
35
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Забелязвам, че всички фенове на жужето от Кремъл, са фенове и на Трамп.

Таварищи, Трамп ви спря тока от дъртите АЕЦ, взе газа, петрола го направи стотинки, в Сирия отцепи района с най-много петрол, утрепа ви иранското генералче, нашляпа ви самкции, смачка ви рубличката и лиричката, даде Трайдент-и на Украйна и тн., а вие му се радвате??!

Ми повече поводи за такива радости да имате и в бъдеще, тогава, жертви на стокхолмски синдром!
6
 
6
 
34
преди 3 месеца
обаче още няма изказване на съда им там, тоя ли е не е ли, те вече слагат тигана а рибата я няма, кат Тромпета - Спечелихме, или тия - Жо с черната пастъpма е президента ..... Ае чаайте малко еее имат върховен съд той ше кае тва е верно тва не е верно, защото май ако се докажат измамите с гласовете, партито ше е начразно ми се струа .....
5
 
7
 
33
Hahoto2 до: zelka007
преди 3 месеца
Забъркал е лоши неща само в главите на Хиларивците, дето духнаха супата лани. И на подопечните блумбергови медии, които наливаха нон стоп масло да го оплюват и разделиха нацията, а сега си бършат медийните дирници с него. В икономически аспект, Америка беше много по-добре при Тръмп от обама, да може да е естествен икономически цикъл, но е факт. Най-малко безработицата го доказва! С кой се изпокарал Тръмп, с никой - както се кара така прави и сделки с тях. Виж демократите като се карат, пращат бомбандировачи за сдобряване. Просто вашата секта не можа да го преглътне. И Байдан няма да обедени нацията, разломът е тектоничен. Предполагам на следващите избори ще има накой традиционалист много повече от Тръмп, дано пипа с кадифени ръкавици, това иска половината им нация. Винаги ще има съпротива против империята на Глобализма и джендеризма, независимо под каква шарена- мънистина опаковка я поднасят на хората.
4
 
7
 
32
julian12 до: zelka007
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"импе , ка.т.илът се намъкна миналите избори в бялата къща навъпреки че за хилари бяха гласували почти 3млн повече ."

Ти имаш ли идея как работи цялата тази работа в САЩ и какво означава демократичен избор? Явно доста ти куца тая тема.
9
 
4
 
31
zelka007 до: Hahoto2
преди 3 месеца
по делата да ги гледаме викаш ... я да сравним обама с рижият китеник ... :)))

малко икономика , щото хамериканците си гледат животът , тех външната политика не ги грее ... сравняваме последните три години от управлението на обама , щото застъпиха с байдън по време на рецесия и чак към 2015 започнаха да вървят нещата , и първите три години на тромбонът , щото последната вирусът разката играта ... :)))

БВП от 2014-2016 при обама расте с 2,5% , при клоунът с 2,6% , въпреки че се цепеше 2017 че щял да го докара до 5-6% , направо ракета щял да бъде ... и двамата са далече от 4% ръст през '90-те ... :))) ... тъй с голямото намаляване на данък печалба ... никакъв реален ефект ...

през същият период икономиката при обама добавя 8,1млн работни места , при тромбонът 6,6млн ...

среден доход коригиран с инфлацията при обама нараства с 8,4% за трите години , при клоунът 7,8% ...

цените на къщите в усато за трите години на обама са нараснали с 4,9% , при клоунът с 4,8% ...

единствено при тромбонът има нарастване на фондовия пазар с 14,7% за този период , докато при обама е наполовина ... но все пак много малко хора държат голямо количество акции и това се е отразило само на тях ... :)))

при обама за този период е направен дефици от $1,6трлн. , а клоунът е направил $2,5трлн.

тъй , че клоунът не постигнал нищо особено , даже бих забелезал , че е наследил от обама икономика , и той не е добавил нищичко към това , всичко си е вървяло както преди ... !!!

във външната политика си поверва , че може сам да се оправи с чайниците и естествено търпи фиаско , вместо да направи общ фронт с Г7 и да ги размаже , реши да го играе соло ... все едно му е конкурс за красота по телевизията ... ама нъцки ... :)))

изпокара се с канадци , мексиканци , германци , французи ... реши да се сприятелява с шишкото в северна корея и те.ме.рута в бразилия ... :)))

голема работа е клоунът ти казвам ... такива дела е забъркАл ... само иванка му е убавица ... ама вече я е дал ... :)))
4
 
5
 
30
zelka007 до: Императорът
преди 3 месеца
импе , ка.т.илът се намъкна миналите избори в бялата къща навъпреки че за хилари бяха гласували почти 3млн повече . сега са гласували над 4млн повече ... :))) ... кви дела кви 5лв ... за да стигне до върховният съд първо трябва да докаже на федералните съдилища че е имало мащабни изборни измами , което е зверски далече от истината ... пиши го бегАл този , да си туитва наспокойствие докато го погнат данъчните ... :)))
3
 
5
 
29
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Лоша новина за нас и всички европейци. Тръмп беше смешен тип, но направи много за ЕС, Запада и всички хора които искат да живеят като ''бели хора''. Сега демократите ще почнат пак да сключват сделки с китайци, руснаци, ислямисти и всякаква друга *** по света. Шефчетата в Брюксел се изложиха много, вместо да рискуват и да застанат до Тръмп, те решиха да стоят удобно в сянка. Предстоят тежки години на световен хаос.
1
 
5
 
28
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Време е някой от нашите да му се обади и да му каже, че ни е обещал 20-тина млрд-а, едва ли помни, че не го е правил.
6
 
3
 
27
Императорът до: zelka007
преди 3 месеца
Да, добре, ти знаеш... Руди Джулиани не знае...

https://www.dnes.bg/usa/2020/11/07/advokatyt-na-trymp-sydyt-reshava-za-izborite-ne-mediite.468896