Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кризисен щаб наблюдава нивата на язовирите

Преля реката между Нови Искър и Курило. В Трън бе обявено бедствено положение

 Към статията
5
Препоръчай (0)

Коментари (5)

1
 
0
 
5
Веск до: Веск
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Бреййййй вече за Бае Ганеца не дават да пишем. Пробвам а автора - да видим разрешени ли са някои автори. Алеко Константинов. Карл Май. Винету. Бай ГанЮЮЮ. В оригинал ще е така, от преди езиковата реформа 1948ма мисля беше. ГанЮЮЮЮЮ станало Ган_ с ер малък и о.
2
 
0
 
4
Веск до: Стоян Петров
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Я да сметнем та да проверим. 120 000 000 куб.м. вода трябват поне за напълването, ако е наполовина пълен/празен. . 120 000 000 000 литра значи. 1612 кв. км е площта. Това са 1 612 000 000 кв. метра водосборен басейн. Делим водата на обема за да видим колко вода трябва да изпрати всеки кв. метър от водосбора за да напълни язовира. 74,44 литра на кв. метър се получава. Годишната норма е примерно 600 литра на кв. метър валежи (годишно забележете) за района, все пак е планински. Прав си колега. Въпрос на 2-3 месеца е. Все пак вода освен да влиза, тя и излиза от язовира, изпарява се, поливане. Квото и да ни кажат гербаджиите и ортаците им все за пари ще иде реч и за пооткрадване. Бай *** е жив. Даже му викат Барба Ганьос. По-модерно било. Едно такова гръцко и латинско звучене.
1
 
2
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Един щаб наблудава язовирите, а друг щаб брои починалите от ковид. Аз пък мислех, че щаба е орган за управление. Експертен при това и оеластен. То било наблюдателница. Гербаджийска немощ - интелектуална имам пред вид.
2
 
5
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
оффф Тиквите са царе в създаването на всякви кризисни щабове ..10 години все сме в криза и под тиквен иго. Писна ми от тия некадърни крадци... оставка мутри!
3
 
4
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Не знам дали тук му е мястото, но все пак да попитам - кога ще прелее язовир Камчия? Защото на всички е ясно, че това ще се случи най-късно през пролетта, само министър Димитров не знае. А да не би това бързане с обявяването на бедствено положение с водоснабдяването на Бургас да е свързано с усвояването на едни 60 млн лева по непрозрачен начин? Според мен областния управител има опит от стената по границата. След това В.Симеонов ще обяснява, че той само дава идеите пък те.....