IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Борисов е бил разпитван за събития от 2009-2012 г.

Адвокатът му Менко Менков каза само, че става дума „за измислици отпреди 13 години"

11:30 | 15.07.21 г. 5
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group</em></p>

Снимки: Димитър Кьосемарлиев, Investor Media Group

След като престоя по-малко от час в сградата на Главна дирекция "Национална полиция", лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов обясни, че е бил извикан за неща в периода между 2009 и 2012 година.

Всичките неща са „някой нещо чул, някой нещо говорил“, както и „за заплаха, че някой ще го ям“, заяви Борисов пред медиите, цитиран от Bulgaria on air.

Адвокатът му Менко Менков каза само, че става дума „за измислици отпреди 13 години".

За насрочения за четвъртък разпит съобщи самият Борисов пред медии в централата на партията във вторник, като показа призовката пред камерите и заяви, че иска самият Бойко Рашков да го разпита.

„ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов, цитиран от Dnes.bg.

Още преди пристигането му отпред го чакаха протестиращи от ГЕРБ, които го подкрепиха.

Симпатизантите на ГЕРБ се събраха още от рано тази сутрин пред сградата на ГДНП. По информация от bTV протестът в подкрепа на Борисов е организиран от председателя на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 0 rate down comment 0
redcretin
преди 2 години
Естествено че е за събития, изтекли по давност. Инак току-виж се наложи неговият си прокурор да си го обвини...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 2 rate down comment 2
serafima
преди 2 години
Колко смешна и жалка картинка е тлъста мутра, настъпена по мазола! И да спомена "смешен плач", простакът не знае кой го е казал. Търси болезнено публика и съчувствие, да бъде център на внимание.Толкова е ***, че дори не знае кога да се оттегли, за да не лъсне изцяло и докрай в цялата си духовна нищета и стане съвсем за резил!А колко точно трябва да си ***, за да симпатизираш на подобна мутренска ***?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 8 rate down comment 1
zelka007
преди 2 години
според мен трябва да му изплющът един акт от служба КОС за неправилно съхранение на огнестрелно оръжие , може да го комбинират и с втори , щото не е минал обучение за боравене с него при лицензиран инструктор - това съм на 100% сигурен , Бащицата е роден с всички необходими знания както всеки редови мъжага в БГ и според него няма нужда да придобива нови . и трябва да са максималните суми , щото е рецидивис , ходи постоянно и демонстративно без маска на места където е задължително да е с такава ... и понеже нарушенията са в период , когато е публична фигура на един от трите най-важни поста в държавата требе да се утрои акта ... кво ще се занимават с неща отпреди 10-12 години ... те ви факти от близкото минало ... :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 5 rate down comment 7
bgMan
преди 2 години
Само за 2009-та ли??Трябва да го разпитват къде е бил и дали е имал алиби в нощта на разпъването на Христос преди около 2000 години.Щом извадиха от нафталина срещу мутрите такива отвратителни изделия на КГБ като Бойко Рашков работата е кристално ясна. Никоя от партиите борещи се да бутнат мутрите на ГЕРБ не иска подобряване на ситуацията в България. Целта на русофилските петоколонници е отново да създадат предпоставки за голяма национална кражба и да върнат страната с 10-15 години назад.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 9 rate down comment 2
redcretin
преди 2 години
ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си изляза жив. Може и да ме задържат", коментира тогава Борисов. Е как е да си обикновен гражданин в Бойковстан, нашия? Полицията, каквато ти я създаде и преди да седнеш в премиерското кресло - и развита по времето на ГРОБ Защо мислиш че може да не излезеш жив, толкова ли е лоша?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още