Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Украинците бягат от Мариупол, докато Русия се опитва да го превземе

Руските въздушни удари, артилерийски и минохвъргачни снаряди са унищожили цели квартали в стратегически важната цел

 Към статията
36
Препоръчай (0) Инвестор.БГ Споделяне

Коментари (33)

   1| 2| 3| 4    
0
 
3
 
33
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да се радват, че не са ги зачесали мириканците. От "Азовсталь" нямаше да остане желязо връз желязо. Те не се интересуват от последващата съдба на стоманолеярния комбинат и затова ще го сринат до кота 0. Заедно със защитниците в него. Така са правили винаги и навсякъде. В Мариупол остават две гнезда на съпротива, в същия този комбинат. Останалата част от града е прочистена.
0
 
2
 
32
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Какъв е смисълът от обстрелването на град с артилерия? Дори да го превземеш, после трябва да го възстановяваш. Много скъпо излиза. Прочистването на града от защитници пък е бавно и рисковано. Много по-хуманно е да обкръжиш града и да му спреш водата (или да я направиш негодна за пиене). Човек може да издържи около седмица без вода. После защитниците сами ще напуснат града.
9
 
7
 
31
khao до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
кво му се обясняваш на тоя скапан руснак... препикаваш го като opкски труп на чернозем и продължаваш!
7
 
9
 
30
Solar Power до: Solar Power
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Минусите са от руските тролове или българските предатели и двете са развнозначни ... няма друго оправдание да сложиш минус на думите на Левски :)
7
 
10
 
29
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Разни "шемети" продължават да се радват на една агресивна окупаторска война водена от русия начело с един елементарен бандит. Няма нищо радостно в това да умират хора (включително и от двете страни). Трябва да се сключи мир и този който нападна пръв (русия в Крим) да предложи мир, да се изтегли, да плати щетите защото който чупи, купи.... и да се надява,че някой ден украинския народ ще и прости. Няма друго за обсъждане тук.
4
 
9
 
28
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ето още: "Васил Левски е убеден, че българският народ трябва сам и без чужда помощ да постигне свободата си. Само тогава той истински ще я оцени. Идеята му за освобождението като дело българско" е радикална и смела. Той е противник на възгледа, че друг трябва да свърши нашата работа, друг да ни "помогне", друг да ни освободи. Защото знае, че този, който ни освободи, със сигурност след това ще ни пороби. Тази му мисъл е есенция от всички негови писмени записки, от спомените за него. Тя е в сърцевината на неговото дело. " ! Да продължавам ли с Ботев , Каравелов и всички други ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ или пак ще ми плямпаш за една окупаторска страна наречена Русия ?!?!?
4
 
7
 
27
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Учи се от ЛЕВСКИ: "За Васил Левски революцията не е самоцел. И освобождението има смисъл, ако е общонародно дело, а не подарък, за който вечно представящите си България като своя задунайска губелрния ще изискват благодарност. И революцията, и освобождението са само средства за изграждане на стабилна, демократична и обичана от народа държава. Затова и истинските следовници на Апостола в свободна България не са рушителите на нашата държава комунистите, които прокарват чуждите руски, а по-късно и съветски интереси, а строителите на съвременна България" !
2
 
8
 
26
Solar Power до: 0pk
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Няма русофобия или русофилия защо трябва да има ? Аз обичам България на първо място а ти ? Ето ти информация от историята ни: С убийството на Левски граф Н. Игнатиев постига важна приоритетна цел на руската имперска политика на Балканите възвръщане на контрола над българското освободително движение. Конфликтът между самостоятелна българска революция и революция, зависима и вписваща се в действия на външни сили най-вече Сърбия и Русия, е решен в полза на втората тенденция от руския посланик граф Н. Игнатиев. С убийството на Левски граф Н. Игнатиев доказва на практика на българските революционери, че техните самостоятелни революционни акции са обречени и няма да бъдат допускани от Русия. Българското революционно движение трябва да обслужва целите и интересите на Русия... Има ли нужда да се обяснява повече кой работи ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ?
1
 
7
 
25
преди 3 месеца
Само някой некрофилен ***.от може да оправдава тази война.
2
 
6
 
24
Dr. Vatnikov до: 0pk
преди 3 месеца
Я обясни как точно "и другите ще ядат хурката, заради мен", че ми е много интересно?