Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

"Алтерко" създава консултативен съвет за развитието на компанията

За председател е назначен Грегор Биилер от Aparavi Software, който има богат опит в технологичния сектор, маркетинга и продажбите

"Алтерко" създава консултативен съвет за развитието на компанията

Снимка: Алтерко АД

Производителят на IoT продукти „Алтерко“ е създал консултативен съвет, който да разработва стратегии и препоръки за развитието на компанията.

Това съобщават от дружеството чрез сайта x3news.com.

Възможността за създаването на такъв консултативен орган беше записана в устава на компанията на извънредно Общо събрание на акционерите.

Създаването на Консултативен съвет цели привличането на кадри с международен опит, които да подпомогнат ръководството за разрастването на компанията, както като продажби, така и като управленски капацитет и подобряване на процесите, посочва се в съобщението на „Алтерко“.

Председател на консултативният съвет е Грегор Биилер, главен изпълнителен директор на Aparavi Software AG и е един от най-уважаваните лидери и основоположници на дигиталния бизнес и трансформацията на бизнес средата, допълва се в съобщението.

„Алтерко“ подчертава, че той има повече от 15 години опит в областта на дигиталния бизнес. Съосновател е на Waycom Informationssysteme, доставчик на услуги за ERP системи, бил е вицепрезидент по продажбите и маркетинга в Logitech Europe, вицепрезидент и управляващ директор в PayPal.

До 2021 г. Биилер е член на изпълнителния съвет и генерален мениджър в Microsoft Germany GmbH, където отговаря за партньорския бизнес.

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
"Победа" придобива още 1,77% от "Прайм Пропърти БГ" след края на търговото предложение