Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

„Феърплей“: „Санта Марина“ Созопол е отворена и посреща собственици и гости

„Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД продължава да управлява и поддържа курорта, съобщават от дружеството

„Феърплей“: „Санта Марина“ Созопол е отворена и посреща собственици и гости

Снимка: santamarina.bg

Ваканционно селище „Санта Марина“, Созопол е отворенo и посреща както собственици на апартаменти, така и гости, съобщи „Феърплей Пропъртис“ АДСИЦ във връзка с информация, публикувана Investor.bg.

В публикацията ни, отразихме информация от „Феърплей Пропъртис“ АДСИЦ, че „Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД се отказва от договора си за наем на ресторант, магазини, спа, перално и открит басейн, също така Търговски комплекс 2, както и снек-бар, всички в Комплекс „Санта Марина“. „Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД мотивира своите решения с „ефектите върху туристическия бранш и липсата на клиенти за туристическите услуги от въведените с извънредното положение противоепидемични мерки.  Впоследствие тези мерки се удължават с действащата до 14 юни 2020 г. извънредна епидемична обстановка, по време на която ще действат ограничения за влизане в България. Границите на Република България ще останат затворени ... Тези обстоятелства поставят „Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД в положение на обективна невъзможност да заплащат наемна цена за всичките наети и неработещи обекти“, се казваше в съобщението.

„Както всяка година,  търговските площи на територията на комплекса отварят поетапно и ще работят през целия сезон „Лято 2020“. Поради големият интерес за дългосрочно наемане на апартаменти в комплекса, както и стартиращия летен сезон, селището вече функционира при спазване на всички изисквания и препоръки на Министерството на туризма и Министерството на здравеопазването“, съобщават от „Феърплей Пропъртис“.

„Феърплей Пропъртис Мениджмънт“ ЕООД продължава да управлява и поддържа курорта. Рецепцията в комплекса не е спирала работата си и предлага всички услуги по настаняване и посрещане на гости и собственици. В комплекса са отворени още: ресторант „Вива Маре“ и аквабар „Бриз“ (на открито), басейн, детски басейн и соларни тераси, супермаркет, както и 8-те тенис корта в парка над селището. Съобразно заетостта на легловата база, присъствието на собствениците на апартаменти и метеорологичните условия в комплекса предстои поетапното отваряне на медицинския център, плажовете и останалите ресторанти, магазини и други услуги и съоръжения“, се казва в съобщението.

Ваканционно селище „Санта Марина“ ежегодно посреща собственици и гости в над 1500
апартамента. Селището разполага с 5 зони с басейни и соларни тераси, четири тематични ресторанта, магазини, уелнес център и много други услуги и съоръжения. 

„Преговорите за наемане на част от търговските обекти в комплекса са в заключителна фаза и предстои подписване на сезонни договори за наем, за които ще информираме гостите на  комплекса, собствениците на апартаменти и инвестиционната общност. Предложенията на ръководството на „ФеърПлей Пропъртис“ АДСИЦ за дългосрочното отдаване на търговските обекти във Ваканционно селище „Санта Марина“ ще бъдат  представени на Общото събрание на дружеството“, гласи информацията.

Материалът е с информационен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът притежава 1 акция в капитала на „Феърплей Пропъртис“ АДСИЦ.

По статията работиха: Мариян Йорданов, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
SOFIX отписа 1,24% за седмицата