IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФНИБ АДСИЦ организира уебинар на 26 февруари

Той ще се проведе от 11 ч., като основната тема ще са резултатите за 2019 г.

10:14 | 17.02.20 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Сграда 1 в Бизнес Парк София е собственост на фонда Снимка: brefbg.com</p>

Сграда 1 в Бизнес Парк София е собственост на фонда Снимка: brefbg.com

„Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ организира уебинар на тема „Финансови резултати за четвърто тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на ФНИБ АДСИЦ“, съобщава дружеството в уеб страницата си.

Той ще се проведе в сряда 26 февруари 2020 г. от 11:00ч., като ще се разисква и текущата информация за дейността на „Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ.

Уебинарът е с цел информиране и запознаване на по-широк кръг от инвеститори във „Фонд за недвижими имоти България“ АДСИЦ с дейността му. Ще може да се задават въпроси в реално време или предварително в специално създадената за целта форум-секция.

В дискусията ще участват и ще са на разположение да отговарят на въпроси председателят на Съвета на директорите Тодор Брешков и Димитър Марков, който ще представи финансови данни и прогнози.

Всички, които имат желание да участват в уебинара, могат да направят това, като използват регистрацията си от предишните уебинари или да направят нова регистрация, както е обяснено в уеб страницата на дружеството.

Фондът е заделил провизии за дивидент от 12,5 ст. на акция за 2019 г. Предишният дивидент (за 2018 г.) беше 0,0996096 лв. на ценна книга или 10 стотинки, т.е. индикацията е за ръст с около 25%. При това основният актив на фонда - сградата в строеж в София Тех Парк, все още не носи доход. Очаква се одитираният отчет до 31 март 2020 г., за да се види печалбата за разпределение. При последната борсова цена от 2,12 лв. на акция и индикиран дивидент от 12,5 ст. на акция дивидентната доходност би била брутно 5,9%.

Акциите на ФНИБ АДСИЦ поскъпват с 11,58% в последните 12 месеца до 2,12 лв. за книга и 73,44 млн. лв. пазарна капитализация. Освен това е разпределен и брутен дивидент от 0,0996096 лв. Общата доходност е около 16%.

Материалът е с информационен характер и не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Авторът притежава акции в капитала на дружеството.

 

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:58 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още