Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

„ИмПулс I“ АД ще участва в увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА

Дружеството ще запише обикновени, безналични акции с право на глас, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала на инвестиционния фонд, за 4,45 млн. лева

„ИмПулс I“ АД ще участва в увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА

Снимка: Pixabay

Съветът на директорите на „ИмПулс I“ АД е решил дружеството да участва в увеличението на капитала на инвестиционния фонд „ИмВенчър II“ КДА, съобщават от „ИмПулс I“ чрез сайта x3news.com. 

Още по темата

Дружеството е заявило участие чрез записване на обикновени, безналични акции с право на глас, формиращи клас „А“ от увеличението на капитала на „ИмВенчър II“ КДА, в размер на 4,45 млн. лева.

„ИмВенчър II“ КДА е алтернативен инвестиционен фонд, управляван от „Импетус Капитал“ ООД.

„Импетус Капитал“ ООД е неограничено отговорен съдружник и единствен член на съвета на директорите на „ИмВенчър II“ КДА.

„ИмВенчър II“ КДА e с предмет на дейност инвестиране на средства в съответствие с инвестиционната му политика в български и свързани с България чуждестранни малки и средни предприятия и такива със средна капитализация.

Дейността на това дружество включва придобиване, управление на и разпореждане с капиталови и конвертируеми в капиталови инструменти, преструктуриране и управление на дружества, консултантски услуги, и други дейности.

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
"Инфинити Капитал" издаде временна емисия права върху записани акции