Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

КФН избра един от ръководните си членове за заместник на Ралица Агайн

Комисията отказа да одобри член на съвета на директорите на инвестиционния посредник „Фактори“ АД

КФН избра един от ръководните си членове за заместник на Ралица Агайн

Снимка: КФН

Комисията за финансов надзор определи Владимир Савов – член на КФН за заместник, да изпълнява правомощията на заместник-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“. Савов ще поеме поста до встъпване в длъжност на избран от Народното събрание нов заместник-председател. Това решение е било взето вчера от Надзора на Комисията на извънредно заседание, става ясно от съобщение на сайта на КФН.

Още по темата
Решението на КФН е свързано с решението на Народното събрание от вчера за предсрочно прекратяване на мандата на  Ралица Агайн-Гури, която досега заемаше позицията на заместник-председател с ресор „Застрахователен надзор“.

До рокадата се стигна след обявения фалит на кипърската застрахователна компания „Олимпик“, която оперираше в България със свой клон. 

По време на вчерашното си заседание Комисията отказа да одобри Иван Галилеев Иванов за член на съвета на директорите на инвестиционния посредник „Фактори“ АД.

От решенията на КФН става ясно още, че е издадено одобрение на „Супер Боровец Пропърти Фонд“ АДСИЦ, гр. Варна, за промени в устава на дружеството. 

По статията работиха: Магдалена Иванова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

1
 
6
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Погледнал се Илия , пак с тия. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ПРОТИВНО НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ ДА ЗАСТРАХОВАТЕ отговорността на автомобила , а не на водача КАКТО Е В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СТЕ ПРОДУКТИ НА ЕДНА СИСТЕМА КОЯТО Е СПРЯЛА ДА ФЕНКЦИОНИРА ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 30 ГОДИНИ. ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТИТЕ СА ПЛАЧЕВНИ.

Още от Новини и анализи
SOFIX започна седмицата с ръст от 1,08%