IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН издаде временна забрана върху търговото за Агроенерджи инвест АДСИЦ

Комисията е отказала да издаде лиценз за управляващо дружество на Хаук Фънд Мениджмънт АД

10:00 | 29.10.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
КФН издаде временна забрана върху търговото за Агроенерджи инвест АДСИЦ

На вчерашното си заседание Комисията за финансов надзор е издала временна забрана за публикуване на внесеното предложение от „Вентчър Екуити България” ЕАД за изкупуване на акции от останалите акционери на „Агроенерджи инвест” АДСИЦ.

В началото на септември КФН бе разрешила публикуване на коригирано търгово предложение от Вентчър Екуити България ЕАД. На 8 август Вентчър Екуити България ЕАД увеличи търговата цена за Агроенерджи инвест АДСИЦ от 1,01 лв. на 1,115 лв. за акция, или с 10,4%, след като Комисията за финансов надзор беше наложила временна забрана на вариантa с цена от 1,01 лв

Надзорният огран е отказал да издаде лиценз на „Хаук Фънд Мениджмънт” АД, гр. София, за извършване на дейност като управляващо дружество.

КФН е вписала в регистъра си емисията акции, издадена в резултат от увеличение на капитала на „Свинекомплекс Николово” АД, в размер на 875 хил. лева, с което капиталът на дружеството достига 3,5 млн. лева. Емисията е вписана в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа.

Свързани компании:

Агроенерджи Инвест АДСИЦ(AGI)

Свинекомплекс Николово АД(SVNK)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:12 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още