IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН одобри търговото на Енергоремонт към акционерите на Енергоремонт-Бобов дол

Регулаторният орган одобри и проекта за промяна на устава на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ

11:55 | 24.08.15 г.
Автор - снимка
Създател
КФН одобри търговото на Енергоремонт към акционерите на Енергоремонт-Бобов дол

Комисията за финансов надзор (КФН) одобрява търговото предложение на Енергоремонт-Холдинг АД за закупуване на останалите акции от капитала на Енергоремонт-Бобов дол АД. Регулаторният орган е решил да не издава забрана за това на заседанието си от 21 август 2015 г., показва съобщение, публикувано на интернет страницата на надзорния орган.

Посредник по предложението е инвестиционен посредник София Интернешънъл Секюритиз АД. По последна информация делът на Енергоремонт от капитала на Енергоремонт-Бобов дол достигна 99,789%.

Освен това КФН одобрява проекта за промяна на устава на Пълдин Лайън Груп АДСИЦ, който ще бъде гласуван на извънредното общо събрание на акционерите на дружеството, насрочено за 17 септември 2015 г.

КФН вписва в своите регистри емисията на дялове и проспекта за публично предлагане на договорен фонд „Глобал Опортюнитис”. По този начин регулаторът разрешава на управляващото дружество Инвест Фонд Мениджмънт АД да организира и управлява договорния фонд „Глобал Опортюнитис”.

Надзорният орган одобрява Бългериън Америкън Мениджмънт Къмпани ЕООД да бъде обслужващото дружество на И Ар Джи Капитал - 3 АДСИЦ на мястото на Сердика Кепитъл Адвайзърс.

Свързани компании:

И Ар Джи Капитал-3 АДСИЦ(ERG)

Пълдин Пропъртис Инвест АДСИЦ(PLG)

Дитсманн Енергоремонт Холдинг АД(6EG)

Енергоремонт Бобов Дол АД(6EB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:15 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още