IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН потвърди проспекта за публично дружество на Телелинк Бизнес Сървисис Груп

Продажбите ни през 2018 г. достигат 60 млн. евро, заяви изпълнителният директор Иван Житиянов по време на Investor Finance Forum

14:33 | 29.11.19 г.
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Иван Житиянов. <em>Снимка: Телелинк</em></p>

Иван Житиянов. Снимка: Телелинк

"Вчера Комисията за финансов надзор потвърди проспекта за допускане до търговия на регулиран пазар на акциите на Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД, гр. София и вече сме публично дружество", съобщи Иван Житиянов, изпълнителен директор на компанията по време на Investor Finance Forum.

„Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД има търговски офиси в 7 държави в региона, в които работят 215 човека. Обслужваме клиенти в 30 страни на 4 континента. Те разчитат на нас за тяхната инфраструктура. Работим с малки и големи компании и имаме изградени сериозни отнишения с водещи компании на пазара. Приходите ни за 2018 г. са 60 млн. евро при ръст от 10% на годишна база, а EBITDA е 5 млн. евро за същата година“, сподели Житиянов.

Основните приходи са от изграждане на вътрешни мрежи, сигурност, организиране на работни места, облачни услуги и приложения. Около 25% от приходите са от услуги, като в България процентът е 35%.

Посредник по предлагането ще бъде Елана Трейдинг АД научи Investor.bg в рамките на форума.

Подробно интервю с Иван Житиянов за Investor.bg можете да прочетете тук.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още