IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа конвертируемите облигации на Пазарджик БТМ АД

Вписано е и увеличението на капитала на Сити Пропъртис АДСИЦ

18:29 | 25.09.12 г.
Автор - снимка
Редактор
КФН вписа конвертируемите облигации на Пазарджик БТМ АД

Комисията за финансов надзор е вписала емисия корпоративни конвертируеми облигации, издадени от Пазарджик БТМ АД, гр. Пазарджик. Емисията е в размер на 299 998 броя, безналични, поименни, свободнопрехвърляеми, обезпечени конвертируеми облигации, с номинална и емисионна стойност 10 лева за облигация, с фиксирана лихва в размер на 6% на годишна база, платима на 6-месечен период, с изплащане на главницата на падежа, заедно с последното лихвено плащане, с матуритет 60 месеца (5 години).

КФН е вписала и емисия акции, издадени от Сити Пропъртис АДСИЦ, гр. София, с цел търговия на регулиран пазар на ценни книжа. Емисията е в размер на 650 000 лева, разпределена в 650 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев всяка. Емисията е в резултат на увеличение на капитала на Сити Пропъртис АДСИЦ от 650 000 лева на 1 300 000 лева.

Надзорът е одобрил и промени в устава на Супер Боровец пропърти фонд АДСИЦ, гр. София.

Регулаторният орган е запазил на 8,50 лв. вноската за Гаранционния фонд по всяка една полица „Гражданска отговорност” на автомобилистите. Без промяна на цена от 0,15 лв. остава и вноската по застраховка „Злополука” на пътниците, които застрахователите, предлагащи задължителните застраховки, трябва да внасят.

Свързани компании:

Сити Пропъртис АДСИЦ(CITP)

Пазарджик-БТМ АД(PZBT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:55 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още