Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

„Трейс Груп Холд“ е подписал два нови договора за 2,84 млн. лв.

За последните дванадесет месеца акциите на дружеството, което напусна SOFIX през март, поевтиняват с 25,13%

„Трейс Груп Холд“ е подписал два нови договора за 2,84 млн. лв.

Снимка: Архив Ройтерс

Пътностроителната компания „Трейс Груп Холд“ е подписала два нови договора на обща стойност от 2,84 млн. лв., става ясно от съобщение на дружеството до Българска фондова борса.

Трейс Груп Холд АД
Първият договор е за изготвяне на технически проект и строителство на улица „Централна” между ул. „Антонин Колар” и продължението на ул. „Промишлена” в София. Стойността на договора е 1,148 млн. лв. без ДДС. Изпълнител е „ЦАРИГРАДСКО“ ДЗЗД с партньори „Трейс Груп Холд“ АД и „Инжпроект“ ЕООД. Възложител е Столична Община – „Метрополитен“ ЕАД. Договорът е подписан на 07 юни 2019 г., а срокът за изпълнение е 6 месеца. Финансирането е със средства на Столична община. Ще бъде  изготвен технически проект и строителство на улица „Централна” в комплекс „Овча купел”, между ул. „Антонин Колар” и продължението на ул. „Промишлена”. Улицата е с дължина около 500 метра и габарит 14 метра, включващ: две ленти за движение по 3,25 м, паркоместа за перпендикулярно паркиране от северната страна по 5,00 м и за успоредно паркиране от южната страна по 2,50 м.

Вторият договор на „Трейс Груп Холд“ е за проучвателно-проектантски работи и строителство (инженеринг) на обект: „Обход на гр. Камено – Път III-6008 “Лукойл-Нефтохим-Камено“ от км. 14+700 до км. 16+000 и Път III -5392 “ Камено – Братово“ от км. 9+900 до км. 10+926“ на стойност 1,7 млн. лв. без ДДС. Изпълнител е „Трейс Груп Холд“ АД. Възложител е Областно пътно управление Бургас. Договорът е подписан на 20 май 2019 г., а срокът за изпълнение на работите е 105 календарни дни. Финансирането е от републиканския бюджет.

За последните дванадесет месеца акциите на „Трейс Груп Холд“, който напусна SOFIX през март, поевтиняват с 25,13% до цена на отваряне при вчерашната сесия от 2,80 лв. за брой. През миналата година дружеството разпредели дивидент от 0,06315 лв. на акция. През 2019 г. обаче не е планирано разпределянето на дивидент. Годишното общо събрание на „Трейс Груп Холд“ ще се проведе на 26 юни.

По статията работи: Магдалена Иванова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
Акциите на „Сирма Груп Холдинг“ отчитат нови ръстове в цената си