IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс Груп подписа договор за ремонт на обекти от градската среда на Плевен

Стойността на договора е в размер на малко над 1,5 млн. лв. без ДДС

10:30 | 04.11.16 г.
Автор - снимка
Редактор
Трейс Груп подписа договор за ремонт на обекти от градската среда на Плевен

Трейс Груп Холд АД подписа договор за основен ремонт на обекти от градската среда на Плевен, съобщи дружеството чрез БФБ – София.

Договорът е по проект „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен“ по процедура за изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014 – 2020 г.

Стойността на договора е в размер на малко над 1,5 млн. лв. без ДДС, а финансирането е по Оперативна програма „Регион и растеж“ 2014-2020 г.

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината
Изпълнител е Обединение „Градска среда Плевен“ с водещ партньор „Трейс Груп Холд“ и партньор „Инфрастрой ЕООД. Срокът на изпълнение е 180 календарни дни.

Реализирането на проекта ще доведе до създаване на устойчив и динамичен градски център с териториален обхват. Новите зелени и пространствени решения и физическото обновяване на централната градска част ще осигурят подобрени качества на живот и нова социална среда.

Вчера (3 ноември) с акции на Трейс Груп бяха сключени 7 сделки, а оборотът достигна 6,5 хил. лв.

От началото на годината акциите на дружеството поевтиняват с 12,08%, а за последните 12 месеца понижението в цената е 18,64%. Пазарната капитализация е 121,484 млн. лв.

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:41 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още