Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

„Трейс“ ще ремонтира улици в Пампорово за 5,3 млн. лв.

От публичната компания уточняват, че към датата на подписване на договора финансиране не е осигурено

„Трейс“ ще ремонтира улици в Пампорово за 5,3 млн. лв.

Снимка: Pixabay

 

Дъшерното дружество на „Трейс Груп Холд“ „Трейс Пътно строителство“ като водещ партньор в ДЗЗД „Улици Пампорово“ е подписало договор за благоустрояване на уличната мрежа в к.к. Пампорово на стойност 5,3 млн. лв. Това става ясно от съобщение, публикувано на сайта на Българска фондова борса.

Трейс Груп Холд АД
Възложител на проекта е Община Чепеларе, а изпълнител е ДЗЗД „Улици Пампорово“ с партньори „Трейс Пътно строителство“ АД и „Инжпроект“ ООД.

От публичната компания уточняват, че към датата на подписване на договора финансиране не е осигурено. В същото време срокът за изпълнение е 403 дни, считано от датата на осигуряване на финансирането.

Изпълнението на обществената поръчка включва изготвяне на технически проект по всички части и изпълнение на строително-монтажни работи. Проектът е разделен на 5 основни подобекта в рамките на к.к. Пампорово.

„Трейс Груп Холд“ изпадна от водещия показател SOFIX през миналия месец. Акциите на пътностроителната компания поевтиняват с 41,42% за последните дванадесет месеца до 2,820 лв. за брой. През миналата година дружеството раздаде дивидент в размер на 0,0631579 лв. на акция.  

По статията работиха: Магдалена Иванова, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини и анализи
Адванс Терафонд АДСИЦ предлага 98,42% от печалбата си за дивидент