IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как новите технологии могат да направят бизнеса ви по-успешен?

Клуб Investor.bg търси пресечната точка между иновативните решения в технологиите и нуждите на бизнеса

10:18 | 17.05.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

На фона на бързото развитие на технологиите голяма част от компаниите срещат трудности да останат в крак с новите тенденции в ИТ сферата. Същевременно иновациите в областта могат да бъдат изключително полезни на бизнеса. Така пред индустрията остава въпросът къде е пресечната точка между света на технологиите и този на компаниите, търсещи възможност за развитие в дигиталната ера. 
 
Именно тези въпроси ще засегне Клуб Investor.bg на тема „Нови технологии: мисия успешен бизнес“, който ще се проведе на 8 юни в хотел „Радисън“ в София. 
 
Събитието има за цел да покаже нови продукти и услуги в полза на бизнеса и да даде възможност за дискусия по актуалните теми в областта.
 
За целта е предвиден панел, в който ще включим експерти в сферата на облачните услуги, сигурността, защитата на данните и опазването на корпоративната документация чрез подходящ софтуер. С тях ще поговорим за иновативните решения, които могат да бъдат особено полезни на компаниите. Ще обърнем внимание на съхранението, обработката и споделянето на данни в ерата на Big Data (големите обеми от информация), както и какви са възможностите за киберзащита на чувствителните бази от данни, с които разполагат компаниите.
 
Във втората част на събитието отново ще насочим поглед към данните, но от друга гледна точка – умните устройства и възможностите, които предоставя т.нар. интернет на нещата пред бизнеса. Как свързаните технологични продукти могат да направят бизнеса по-ефективен, по-бърз и да улеснят бизнес процесите? Готов ли е бизнесът в България за трансформацията, която предстои за компаниите от гледна точка на тези нови тенденции? Това са само част от въпросите, за които ще поговорим с нашите участници. 
 
Очаквайте скоро информация за участниците в Клуб Investor.bg „Нови технологии: мисия успешен бизнес“.
 
Можете да се регистрирате за събитието тук.
 
Клуб Investor.bg се провежда с любезното съдействие на Виваком, Датикум - част от Сирма Груп, Немечек България и PCloud.
 
Институционален партньор на Клуб Investor.bg: Елана Финансов Холдинг. 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:05 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още