Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини от Черноморието

Цените за инфраструктура и услуги в „Слънчев бряг“ ще са с 50% по-ниски това лято

До 1 юли бизнес операторите няма да заплащат за дейностите си

Цените за инфраструктура и услуги в „Слънчев бряг“ ще са с 50% по-ниски това лято

Снимка: Pixabay

Всички цени за ползване на инфраструктурата и услуги в курорта „Слънчев бряг“ за сезон 2020 ще бъдат намалени с до 50%. Това съобщават от дружеството, стопанисващо комплекса във връзка мерките към бизнеса и туристите за преодоляване на кризата, причинена от пандемията от COVID-19.

Облекченията обхващат почти всички сфери, администрирани от дружеството, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и т.н.

„Слънчев бряг“ АД обяви периода до 1 юли 2020 г. за подготвителен и бизнес операторите няма да заплащат за дейностите си, в това число и паркирането в комплекса ще бъде безплатно. 

Още по темата

Дружеството е стартирало дейности по подготовка и рехабилитация на инфраструктурата в комплекса. От утре започва озеленяване и поддържка на зелени площи на над 30 локации в Слънчев бряг.

По време на подготвителните дейности ще бъдат възстановени пейки, както и осветлението в комплекса - подмяна на счупени плафони и лампи, както и на ударени стълбове за улично осветление.

За този сезон е изградена локална попивна канализация, която обезпечава събирането на вода при валежи на ул. „Първа“, крайбрежната алея, както и на ключови вътрешни улици в зона Изток.

 

 

 

 

 

По статията работи: Евгения Маринова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини от Черноморието
Правителството открива процедура за концесия на плаж „Кабакум - Север 2"