IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цените за инфраструктура и услуги в „Слънчев бряг“ ще са с 50% по-ниски това лято

До 1 юли бизнес операторите няма да заплащат за дейностите си

16:52 | 20.05.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Всички цени за ползване на инфраструктурата и услуги в курорта „Слънчев бряг“ за сезон 2020 ще бъдат намалени с до 50%. Това съобщават от дружеството, стопанисващо комплекса във връзка мерките към бизнеса и туристите за преодоляване на кризата, причинена от пандемията от COVID-19.

Облекченията обхващат почти всички сфери, администрирани от дружеството, като цени за стоянка на таксиметрови коли, цени за автомобили, зареждащи търговски обекти, отдаване на тротоарно право, паркиране и т.н.

„Слънчев бряг“ АД обяви периода до 1 юли 2020 г. за подготвителен и бизнес операторите няма да заплащат за дейностите си, в това число и паркирането в комплекса ще бъде безплатно. 

Дружеството е стартирало дейности по подготовка и рехабилитация на инфраструктурата в комплекса. От утре започва озеленяване и поддържка на зелени площи на над 30 локации в Слънчев бряг.

По време на подготвителните дейности ще бъдат възстановени пейки, както и осветлението в комплекса - подмяна на счупени плафони и лампи, както и на ударени стълбове за улично осветление.

За този сезон е изградена локална попивна канализация, която обезпечава събирането на вода при валежи на ул. „Първа“, крайбрежната алея, както и на ключови вътрешни улици в зона Изток.

 

 

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:03 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още