IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акционерите на Супер Боровец ще решават за покупка на имоти за 8,5 млн. лв.

Дружеството свиква ОСА на 8 април

11:39 | 23.02.07 г.
Акционерите на Супер Боровец ще решават за покупка на имоти за 8,5 млн. лв.

Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна свиква извънредно Общо събрания на акционерите (ОСА) на 8 април 2007 г. в гр. Варна, ул. Сан Стефано № 3, на което ще се гласува за закупуване на имоти на обща стойност 8,5 млн. лв., съобщи БФБ-София.

Става въпрос за закупуване на два неурегулирани поземлени имоти (ниви) в землището село Слатина, район Младост, гр. София, местността Крайното, с обща площ 8.18 дка. Стойността на сделката е 4 млн. лв.

Също така акционерите ще гласуват и за закупуване на почивна станция и урегулиран поземлен имот в Балчик. Стойността на сделката е 3,5 млн. лв.

Ще бъде гласувана и още една сделка – на стойност 1 млн. лв. за поземлени имоти в с. Люляково, общ. Ген. Тошево, обл. Добрич, с обща площ на имотите 36 000 кв. м.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 23 април 2007 г. на същото място и при същия дневен ред. Поканата за ОСА предстои да бъде публикувана в Държавен вестник. Право на глас в събранието имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 23 март. 2007 г.

Последната дата за сключване на сделки с акции на Супер Боровец Пропърти на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 21 март 2007 г.

За последно сделки с акциите на дружеството със специална инвестиционна цел бяха сключени на 23 януари при цена от 15 лв. Няма желаещи за покупко-продажба.

Свързани компании:

Супер Боровец Пропърти Фонд АДСИЦ-Варна(SBPF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:58 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още