IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Холдинг Варна А купи 27,97% от капитала на Хюндай Пропъртис АДСИЦ

Справка в БФБ сочи, че прехвърлянето на пакета е станало на 28 септември в редовната търговска сесия при цена за акция от 7 лв.

17:45 | 09.10.07 г.
Холдинг Варна А купи 27,97% от капитала на Хюндай Пропъртис АДСИЦ
Холдинг Варна А АД-Варна придоби 181 860 акции от капитала на Хюндай Пропъртис АДСИЦ, представляващи 27,97% от капитала на последното, съобщи БФБ-София.

Справка в БФБ сочи, че прехвърлянето на пакета е станало на 28 септември в редовната търговска сесия при цена за акция от 7 лв. Не се споменава кой е продавачът по сделката.

През август Химимпорт продаде 318 500 акции от капитала на Хюндай Пропъртис, представляващи 49% от капитала му, на Гама Финанс ЕООД-София.

Акциите на Хюндай Пропъртис се търгуват на БФБ от 22 юни. От дружеството планират облигационни емисии за 20 млн. лв. през 2007 г. за покупка на 7 продажбени и сервизни центъра - два в София и по един в Пловдив, Бургас, Сандански, Стара Загора, Благоевград, както и нова емисия за 8 млн. лв. през юни 2008 година, с която ще се изгради продажбен и сервизен център отново в София в района на Бизнес Парк Младост.

Днес нямаше сключени сделки с акциите на Хюндай Пропъртис. Липсват и оферти за покупко-продажба.

Свързани компании:

Болкан енд Сий Пропъртис АДСИЦ(BSP)

Холдинг Варна AД(HVAR)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:48 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още