IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разпродават активи на "Техногипс Про"

Обявени за продан са 14 сгради и поземлен имот с начална цена от 13,22 млн. лева

18:53 | 04.04.16 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Разпродават активи на "Техногипс Про"

Частен съдебен изпълнител  е обявил за продажба имот, собственост на „Техногипс Про“ в Раднево, става ясно от обява в регистъра на публичните продажби. Началната цена на активите е 13,2 млн. лева.

Срещу тази сума купувачът ще получи собствеността върху имот с обща площ от 71,7 декара в местността „Бозалъците“ в землището на с. Ковачево. На този парцел са построни 14 сгради с различна площ и предназначение, сред които производствени халета, складове и инсталация за производство на сухи строителни смеси.

От обявата е видно, че върху имота има тежести – особен залог на цялото предприятие в полза на УниКредит Булбанк и ООБ на стойност над 33 млн. евро.

Предприятието е в близост до ТЕЦ Марица Изток 2. Строителството му започва през 2006 година, а три години по-късно е въведено в експлоатация. Заводът работи в три направления – калцинация на тецов гипс, производство на гипсокартонени плоскости и сухи смеси.

Желаещите да участват в процедурата ще могат да представят своите оферти в периода между 9 април и 9 май. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 0 rate down comment 0
993
преди 8 години
Балканстрой потъва...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още