IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Строят нов офис и хотелски комплекс в столицата за 40 млн. евро

Комплексът включва две офис кули и хотел от веригата Hilton Garden Inn с 200 стаи

13:02 | 28.02.11 г. 5
Автор - снимка
Създател
<p><font face="Arial, sans-serif">BLU Offices &amp; Hilton Garden Inn. </font><i><font face="Arial, sans-serif">Визуализация: АЙ ЕЙЧ ЕМ</font></i></p>

BLU Offices & Hilton Garden Inn. Визуализация: АЙ ЕЙЧ ЕМ

През третото тримесечие на 2011 г. е планирано да бъде открит нов офис и хотелски комплекс на бул. "Брюксел" в столицата.

Инвестицията в комплекса BLU Offices & Hilton Garden Inn е 40 млн. евро, като той включва две офис кули и хотел от веригата Hilton Garden Inn с 200 стаи, казаха за Investor.bg от компанията инвеститор "АЙ ЕЙЧ ЕМ" ООД.

Оперативният мениджмънт ще се осъществява от Hilton, а договорът е за срок от 20 години.

Офис сградите са с височина 65 м с общо 20 хил. кв. м, разположени на 16 етажа. Целият комплекс заедно с хотелската част е с площ от 50 хил. кв. м.

Досега са отдадени четири етажа от едната сграда на международна компания, като се водят преговори с още пет чужди фирми, казаха от инвеститора.

Финансирането е осигурено от "Ерсте Груп Иморент".

„Изключително гъвкави сме при наемните нива. Финансирането е от чужда финансова институция при изключително благоприятни лихви и това ни дава възможност да предлагаме специални условия. Можем да си позволим дори нулев наем за първата година или две. В рамките на 5- до 10-годишен времеви хоризонт обаче средните наемни нива за периода държим да бъдат 8 евро (на кв. м на месец)“, коментира за Investor.bg Яни Стоименов, консултант по проекта.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:03 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

5
rate up comment 0 rate down comment 0
the_evil_lord_Darth_
преди 13 години
Изчислителен чентър, подсигуряващ стабилността на ценовите равища на Балканите и добра възможност да бъде променена ценностната система на македонците, арабите, африканците и иракчаните, които си мислят, че трябва да огладняват с хвъляне на камъни, а не с работа, и че трябва да има кой да ги храни и да произвежда по-дебели щитове. Със схемата камъни срещу дебели щитове има ниска производителност на труда и това трябва да се промени със създаване на подходящи условия на труд и като се тапицира по една стена на лудите в лудница да си блъскат главите там, а не да пречат на тези които искат да строят, да създават и да имат да живеят нормално!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 0 rate down comment 0
bennito
преди 13 години
И какъв е този балон за 40 млн. евро, че нещо не ми става ясно ? Нали разбираш, че подобни фондове са направени за това, парите да бъдат инвестирани. Второ... нямаш никаква представа кой как гарантира за този бизнес и с какви обезпечения са, така че не би следвало да правиш сметки без кръчмар.... Съветвам те да ограничиш подобни изказвания, защото крият сериозна некомпетентност по темата.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 1 rate down comment 0
Ogibogi
преди 13 години
Поредния балон, който няма да издържи и ще се опита да продава! Няма никакви шансове да се разработи поне 10-15 години напред...как не направиха и един МОЛ?! Ха..ха..ха...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 2 rate down comment 0
stoian777
преди 13 години
Браво нЗоре отличен коментар...Евала, евала...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 1 rate down comment 4
Zornica_Stoqnova
преди 13 години
.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още