IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

НОРУ за предприемачи

Курсът цели да представи цялостна стратегия как да се стартира бизнес или да се подобрят бизнес уменията

08:46 | 06.01.17 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Илюстрация:&nbsp;НОРУ&nbsp;</p>

Илюстрация: НОРУ 

Нуждата от качествено образование в сферата на бизнеса е все по-голяма. Затова Метин Исметов и Боби Велев са посветени в създаването на алтернативни форми на обучение, които да помогнат на повече хора да подобрят уменията си и да постигнат целите си.

Метин е дългогодишен трейдър и мениджър за България на най-големия обучителен център в Европа - Profit Point. Заедно с предприемача Боби Велев, основател на първата платформа за фейсбук магазини Vivid Store, както и на студио за дигитален маркетинг Defacto Studio, обединиха знанията и опита си във формулата на успеха - НОРУ. Абривиатурата обхваща четирите най-важни компонента за всеки един бизнес: Нагласа - Организация - Реализация - Управление.

Те синтезираха най-важните знания и изводи, до които са достигнали в своето индивидуално и бизнес развитие, в интензивно онлайн обучение. Курсът цели да ви представи цялостна стратегия как да стартирате бизнес или да подобрите бизнес уменията си, без излишна  или частично поднесена информация, която предлагат 95% от бизнес обученията.

Те вярват, че има пряк път до успеха, ако човек има правилната нагласа и организира добре времето и останалите си ресурси. Затова създадоха интензивно обучение, обхващащо най-важните стъпки до изграждането на успешен бизнес.

Обучението е подходящо, както за начинаещи, така и за напреднали предприемачи. Провежда се онлайн и е в удобен формат, създаден специално за хора с натоварено ежедневие. Знанията ще бъдат поднесени по подходящ и достъпен начин, лесно усвоими, без да натоварват с излишна информация. Боби и Метин вярват, че не е важно какво знае човек, а какво от тези знания успява да приложи. Затова заедно изградиха стратегия, с която да помогнат на повече хора да минат по прекия път до успеха, без да хабят времето, енергията и ресурсите си в грешни неща.

НОРУ за предприемачи“ е онлайн курс, който включва всичко необходимо за да придобиете знанията, които са ви необходими за да стартирате свой собствен бизнес или да подобрите текущия си.

НОРУ за предприемачи“ е онлайн курс, който включва всичко необходимо, за да придобиете знанията, които са ви необходими за да стартирате свой собствен бизнес или да подобрите текущия си.

Препоръчваме Ви да се запишете в обучението сега на промоционална цена и така да спестите 200 лева. 

Повече информация можете да намерите тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:59 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още