IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

A Data Pro е аутсорсинг компанията на годината

Българската аутсорсинг асоциация раздаде 15 награди на фирми от сектора

14:04 | 17.06.16 г.
<p>
	<em>Снимка: Българска аутсорсинг асоциация</em></p>

Снимка: Българска аутсорсинг асоциация

A Data Pro беше обявена за аутсорсинг компания на годината в първото издание на наградите на Българската аутсорсинг асоциация, съобщават организаторите.

Второто място си разделиха Sofica Group и Telus International, а третото остана за ScaleFocus.

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) раздаде общо 15 награди по време на церемонията, на която Investor.bg беше медиен партньор. Организацията отличи успеха, бизнес развитието и лидерството в общо шест ключови за сектора категории.

Concentrix стана иновативна компания на годината. Фирмата спечели и втора награда в категорията заедно с InterConsult Bulgaria, докато третата позиция остана за C3i Healthcare Connections.

A Data Pro грабна още една награда – за аутсорсинг работодател на годината, а след нея се наредиха съответно Telus International и Scale Focus.

Център за споделени на услуги на годината на първото издание на българските награди на аутсорсинг индустрията стана Unify.

Асоциацията отдели специално внимание и на един от основните фактори за стабилността и напредъка на индустрията – качествените и съобразени с изискванията на сектора бизнес сгради. Членовете на БАА решиха, че носител на отличието „Аутсорсинг бизнес сграда на годината“ отива при European Trade Center.

Пловдив пък стана Аутсорсинг град на годината. Наградата цели да отличи съвместните усилия на местната власт, бизнеса и университетите за създаването и развитието на най-добри условия за растеж в сектора в конкретното населено място.

Беше връчена и специална награда в тази категория – Бургас стана град с най-голям потенциал за аутсорсинг растеж.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:51 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още