IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Cintelly: Клиентите са причинaтa за съществуването на всеки бизнес

Аналитичният софтуер се фокусира върху клиентите, като измерва, следи и оптимизира тяхната лоялност и активност

18:43 | 26.11.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Cintelly e онлайн базиран аналитичен софтуер (SaaS), който се фокусира върху клиентите, като измерва, следи и оптимизира тяхната лоялност и активност. Екипът на компанията разработва иновативния проект, твърдо стоейки зад вярването, че клиентите са причината за съществуването на всеки бизнес, а печалбата е само крайният продукт на доброто клиентско управление.

След повече от 10 години трупане на професионален опит и усилена работа софтуерът вече е факт. Аналитичният продукт официално стартира в началото на 2020 година и е един кандидатите за вдъхновяващата стартъп петица, която ще спечели безплатни консултации за развитие от глобални бизнес лидери за развитието на проекта си. Ето и какво сподели и основателят на Cintelly пред екипа на „Вдъхновяващите 5“ и Bloomberg TV  Bulgaria:

- Каква е мисията Ви?

- Да помагаме на онлайн търговци от целия свят да подобряват бизнесите си чрез следене, измерване и оптимизиране на лоялността и активността на техните клиенти.

- Колко е голям екипът Ви?

- Екипът на компанията се състои от мен на този етап, като работя тясно с външни програмисти, дизайнери и анализатори.

- Каква е дългосрочната Ви стратегия за развитие?

- Напълно да автоматизираме нашия SaaS, като направим директна връзка с основните ecommerce платформи (Shopify, Magento), добавим автоматично тълкуване на резултатите от всеки анализ и автоматични препоръки за следващи маркетингови активности, произлизащи от него. След като направим тези подобрения, ще сме готови да излезем на външни пазари и да наложим нашата методология, като основен анализ за всеки бизнес.

- Как се финансирахте първоначално?

- Лични средства.

- Защо определяте проекта/компанията си като иновативни и коя е отличителната им черта?

- Защото предлага методология за анализиране на бизнеса не чрез неговите финансови потоци, а чрез следенето на движенията на неговия най-голям актив – неговите клиенти.

Може да подкрепите кандидатурата на Cintelly за „Вдъхновяващите 5“ до 29 ноември включително като гласувате за тях, натискайки бутона „Харесва ми“ на представянето им на сайта на инициативата: https://inspiring5.bloombergtv.bg/.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:00 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още