Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Cisco придобива IMImobile за 730 млн. долара

Придобитата компания предлага корпоративен софтуер и услуги

Cisco придобива IMImobile за 730 млн. долара

Снимка: David Paul Morris/Bloomberg

Американската технологична компания Cisco придобива базираната в Лондон компания за облачен комуникационен софтуер IMImobile за 595 пенса за акция в брой, предава Ройтерс.

Общата стойност на сделката е 730 млн. долара, включително дълга.

IMImobile предлага софтуер и услуги на компании, чрез които те да се свързват с клиенти чрез интерактивни канали, включително социални мрежи, чат и гласови услуги.

Още по темата

След завършване на придобиването Cisco ще може да предлага на работещите с крайни клиенти компании решение за управление от край до край на интеракциите с клиенти, както и по-добро потребителско преживяване.

В момент, в който все повече хора работят от вкъщи, редица компании се насочват все повече към предлагането на контактни центрове като услуга. Webex Contact Center на Cisco, обединен със софтуера на IMImobile и с нейните услуги, ще предложи решение, което ще бъде едновремено интелигентно и ще предлага по-лесна съвместна работа чрез използването на множество канали.

Пакетът от услуги на IMImobile, наречен Customer Interaction Management (CIM) автоматизира, управлява и следи интеракциите с разнородни бек-енд системи. Това спестява време и намалява разходите на компаниите, а същевременно позволява връзка с клиентите на устройства по техен избор.

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Десислава Попова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Telegram блокира канала за "интелигентно гласуване" на Навални