IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

DC Universe пуска скоро ексклузивната си стрийминг платформа

Тя стартира официално на 15 септември

09:03 | 07.09.18 г.
<p>
	<em>Снимка: DC Universe Facebook page</em></p>

Снимка: DC Universe Facebook page

Комикс гигантът DC Universe ще пусне официално своята ексклузивна стрийминг платформа тази година на 15 септември, пише Endgaget.

Дигиталната абонаментна услуга беше пусната за ограничен брой потребители за тестване на бета версията през август, с обещанието да достигне до повече хора през тази есен. Сега изглежда потребителите ще трябва да изчакат само няколко седмици, защото датата е официално потвърдена.

Ако сте от онези, които чакат сериала Titans например, вероятно ще бъдете разочаровани, защото няма да видите заглавието в платформата още в стартовия ден. Сериалът ще бъде пуснат на 12 октомври тази година след телевизионната премиера на 3 октомври, организирана от Warner Bros Television. Първият сезон ще има 12 епизода, като те ще излизат по един на седмица.

Освен това DC обяви списък с хората, които ще помагат за воденето на дневните предавания, включително Джон Бороуман и Харли Куин Смит.

Добрата новина е, че потребителите ще могат да гледат един след друг първите два сезона на „Young Justice” в DC Universe в мига, в който бъдат пуснати, така че може да се очаква премиера на новия сезон през 2019 г.

Плановете на компанията са абонаментът за стрийминг услугата да струва по 8 долара на месец, а годишният план ще е 75 долара.

Още от света на технологиите - във видеото

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:06 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още