Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Enjoy the Case - когато бизнесът е цветен

Млад предприемач от Пловдив създава персонализирани, ръчно изрисувани кейсове за смартфони

Enjoy the Case - когато бизнесът е цветен

Снимка: Enjoy The Case

Персонализиране на продуктите и ръчна изработка – с това стартъпът Enjoy the Case се старае да привлича своите клиенти. Едва на 20-ина дни, стартиращата компания вече се радва на засилен интерес от потребителите, които търсят начин да превърнат смартфона си в нещо уникално чрез специално изрисуван кейс за устройството.

Проектът е дело на млад предприемач от Пловдив. Стоян Стойнов е едва на 25 години, но се впуска смело в новата си идея, макар че е завършил Инженерна физика в Софийския университет.

В изрисуваните кейсове Стоян вижда възможност за себеизразяване чрез аксесоарите към новите устройства.

Той е графити артист, а с течение на времето се откъсва от рисуването и в крайна сметка се връща към любовта си към това изкуство и така се ражда Enjoy the Case. Първоначално мотивацията му била единствено да направи кейс за себе си, който да е по-нестандартен. Впоследствие обаче се появява и идеята за развитието на бизнес.

Към този момент Стоян единствен се занимава с компанията, но очаква, когато интересът към кейсовете нарасне, да наеме екип, който да му помогне с множеството задачи.

До този момент клиентите на Enjoy the Case реагират позитивно на продуктите, които стартъпът предлага, и ги препоръчват на приятели. Така без да залага активно на реклама, Стоян получава множество поръчки.

Той вече е планирал мащабна рекламна кампания, която очаква да насърчи бизнеса му в краткосрочен план. Идеята на Стоян е Enjoy the Case да излезе извън мащабите на България, като целта е брандът да се позиционира в световен мащаб.

И макар стартъпът тепърва да набира популярност и да е в изключително ранен етап на развитие, Стойнов посочва, че вече е успял да възвърне около 20% от първоначалната си инвестиция.

Как финансира този проект и готов ли е скоро да излезе на печалба можете да видите видеото на Bloomberg TV Bulgaria:

гледано: 1637   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
1 гласа

По статията работиха: автор Елена Кирилова, редактор Бойчо Попов

Последни новини

Коментари (0)


Още от Новини
Васил Терзиев влиза в управлението на фонда Eleven