IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Facebook разреши проблемите с достъпа, възникнали в Деня на благодарността

Според Down Detector около 8 000 потребители на социалната мрежа са били засегнати в различни части на света

11:15 | 29.11.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Източник: Ройтерс</em></p>

Източник: Ройтерс

Проблеми с централните софтуерни системи предизвикаха прекъсване във Facebook и семейството му от приложения, включително Instagram, в четвъртък, когато се отбелязва Денят на благодарността в САЩ, съобщава Ройтерс.

От компанията заявиха, че работят за възстановяване на достъпа на своите потребители.

„Разследвахме бързо, започнахме да възстановяваме достъпа и сега наблюдаваме пълното възстановяване“, заяви в съобщение говорител на Facebook.

#Instagramdown беше втората най-актуална тема в Twitter в световен мащаб с оплаквания от потребители в страни, включително САЩ, Великобритания и Бразилия, съобщава Bloomberg.

„Ние сме наясно, че някои хора в момента имат проблеми с достъпа до семейството на приложенията на Facebook, включително Instagram. Работим, за да върнем нещата до нормално състояние възможно най-бързо. #InstagramDown”, съобщиха от Instagram, цитирани от Ройтерс.

Редица потребители са съобщили за проблеми като невъзможност да публикуват снимки и видеоклипове или да влязат в личните си профили, като при опит за влизане се появява съобщение „Facebook ще се върне скоро“.

Според уебсайта за мониторинг на прекъсванията Down Detector около 8 000 потребители на Facebook са били засегнати в различни части на света.

„По-рано днес хората може да са имали проблеми с достъпа до семейството на приложенията на Facebook“, гласи изявление на компанията.

„Върнахме се на 100% за всички“, казват от Facebook, извинявайки се на своите потребители.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:46 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още