IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Globul стана партньор на Манчестър Юнайтед

Компанията е първият европейски мобилен оператор, с който отборът от „Олд Трафорд“ ще си сътрудничи

16:43 | 07.02.12 г. 2
Автор - снимка
Създател
<p>
	Сър Алекс и&nbsp;Харис Коцибос при представяне на сътрудничеството. <em>Снимка: Globul</em></p>

Сър Алекс и Харис Коцибос при представяне на сътрудничеството. Снимка: Globul

Вторият български мобилен оператор Globul и английският футболен клуб Манчестър Юнайтед подписаха тригодишен договор за сътрудничество, съобщиха днес на пресконференция в Манчестър изпълнителният директор на Globul Харис Коцибос и търговският директор на клуба Ричард Арнолд.

Според споразумението, чиито финансови параметри не се оповестяват, операторът ще предложи на феновете на Манчестър Юнайтед в България достъп до ексклузивни новини, интервюта, специални предложения и друго съдържание чрез своята мобилна мрежа.

Освен това двете страни съвместно ще разработят промоционален микросайт на български и английски език, специално разработен за българските привърженици на английския тим. Globul ще предложи на своите абонати различни промоции и игри с награди, чрез които феновете на Манчестър Юнайтед в България ще могат да спечелят билети за мачове на отбора на „Олд Трафорд“, оригинални сувенири на отбора и др.

От утре операторът ще предложи и специални абонаментни програми GLOBUL United, които освен включени минути, SMS, MMS и трафик за мобилен интернет, ще предложат и достъп до богато мобилно съдържание, свързано с Манчестър Юнайтед на цени от 12,90 лв. на месец. Клиентите на Globul, които сключат своя договор за програма GLOBUL United до 22 февруари, ще могат да спечелят билет за мач на отбора.

„Щастлив съм да приветствам Globul с добре дошли в Манчестър. Приветстваме всяка инициатива, чрез която можем да сближим още повече клуба с неговите фенове. Тепърва предстои да развиваме това ново сътрудничество“, заяви при подписването на договора и мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, който също взе участие в пресконференцията.

„Радваме се, че установихме това партньорство с Globul – компания, която не само има добри традиции във футбола, но и споделя амбицията на нашия отбор да бъде винаги на върха. За нас това партньорство е изключително важно, тъй като Globul e първият европейски мобилен оператор, с който Манчестър Юнайтед обединява усилията си. Благодарение на нарастващата клиентска база на Globul, ние ще имаме пряк контакт с част от нашите 53 млн. фена в Европа“, заяви  търговският директор на Манчестър Юнайтед Ричард Арнолд, цитиран в прессъобщение на оператора.

„Globul от години подкрепя някои от водещите български футболни клубове и бе основен спонсор на националния отбор по футбол. Днес ние сме щастливи да разширим своето присъствие в най-популярния спорт и да обединим сили с един от най-успешните клубове в света, Манчестър Юнайтед“, заяви от своя страна и изпълнителният директор на Globul Харис Коцибос.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:51 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 0
aristotel
преди 12 години
След 9 г. при тях ми казаха, че не могат да ми предложат договор без автоматично подновяване. можело, НО да съм си сменил номера е РАЗКАРАХ ги и отидох във VIVACOM FREE. Не искам да правя реклама на ВИВАком, но отношението на GLOBUL ме отврати. Това е за стари клиенти. Всички оператори са АЛЧНИ и то най- от всички в европа. Не желаят да свалят тарифите нито да премеахнат таксата е тогава ще си правя сметката ще се прехвърлям при най-евтиния и лоялен от тях във всеки момент. 1 500 мин. към собствената си мрежа е с КОЙ да ги изговоря като нито Бойко, нито Цветан ми вдигат моб. тел :-)))) И съм фен на Ливърпул ;-)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 0
Ogibogi
преди 12 години
Да вземат да свалят цените на разговорите, да не ни изнудват с '''малкия шрифт от договора""" който не сме видели и тогава да ми стават спонсор на футболен отбор!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още