Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Има ли бъдеще IT индустрията без социалните мрежи?

Ангел Келчев, главен изпълнителен директор на Centroida и основател на технологичния стартъп на годината, вижда бъдещето в създаването на собствени продукти

гледано: 1818   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Сред микса от фактори, нужен за наградата "Технологичен стартъп на годината" в България, на първо място е правилният екип. Успяхме да сформираме екип, който е много добре позициониран на пазара по отношение на новите технологии.

Още по темата

Това каза Ангел Келчев, главен изпълнителен директор (СЕО) на Centroida, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria.

"Най-трудното за една стартираща компания е да направи избор на екипа си. Ние пораснахме много бързо и успяхме да сформираме екип, който добре да се позиционирана пазара. В компанията беше наложена една доста добра инженерна култура от талантлив човек, която привлече  хора –- специалисти от пазара на кадри" посочи Келчев и съобщи, че наградата, която получи неговата компания за "Технологичен стартъп на годината" не носи финансова подкрепа, а е удовлетворение за добре свършена работа и престижен приз.”

По думите му наградата дава възможност на екипа да се обърне назад, да проследи работата си и да я определи "като добре свършена".

Ангел Келчев обясни, че в Centroida се занимават предимно с аутсорсинг проекти, но имат и свой собствен продукт, който стартъпът ще представи на пазара през 2019 година. ИТ експертът е убеден, че тойще „донесе престиж, който ще ни доведе до повече нови потенциални клиенти".

Новият продукт на компанията представлява система, която анализира снимки и видео в реално време за цели, свързани със сигурността и охранителни дейности. Той ще е разположен в ритейл мрежата.

Какво е необходимо на IT индустрията и какво кара Келчев да прогнозира бъдещето без социалните мрежи?

Повече за компанията гледайте във видео материала.

По статията работи: Петя Стоянова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Ще има ли Huawei своя операционна система