IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иновации и изследване на Космоса – в онлайн конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Тя ще се проведе на днес от 14:30 часа

10:04 | 29.10.20 г.
Иновации и изследване на Космоса – в онлайн конференция на Bloomberg TV Bulgaria

Иновациите и изследването на Космоса са акцентите в третото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе днес, от 14:30 часа. Може да го проследите на живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи.

Гост в студиото ще бъде Райчо Райчев, създател и CEO на EnduroSat, който ще коментира инвестициите в космическите открития, развитието на изследванията на Космоса и какво предстои в тази посока. През 2018 година компанията на Райчев изстреля в космоса наносателит с научни и образователни цели. Той се използва за практическо обучение по сателитна комуникация, а радиолюбители от целия свят могат да се свързват с него. Сателитът разполага с автономна система за навигация и контрол в орбита и ще бъде следен денонощно от команден център в София

В онлайн дискусията ще се включи и Камен Илиев, директор на офиса за технологичен трансфер за аерокосмически технологии при БАН, който ще говори за индустрията в Космоса.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Таня Кръстева, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/.

Генерален партньор на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:18 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още