IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Исторически ръст на продажбите отчитат хостинг компаниите у нас

Повишението се дължи на промените заради коронавируса

12:26 | 17.04.20 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Исторически ръст на продажбите отчитат хостинг компаниите в България. При нас той е над 30%, заяви в ефира на Bloomberg TV Bulgaria управителят на NS1.bg Владислав Георгиев.

По думите му, докато други компании съкращават служители, заради кризата, свързана с коронавируса, неговата компания е в процес на наемане.

“Тъй като хората са затворени вкъщи, голяма част от пазаруването се измества онлайн”, твърди Георгиев. Според него добре се представят онлайн бизнеси, които са били стабилни и са се развивали добре още преди избухването на пандемията на Covid-19.

“Има и много компании, които са афектирани от кризата и търсят решение, с което да могат да намалят разходите си и да не фалират”, добавя Георгиев.

По думите му ситуацията в момента предполага създаването на много нови онлайн бизнеси, които да направят пробив и да се превърнат в следващия голям хит в следващото десетилетие.

Цялото интервю можете да видите във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:57 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още