IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?

Отговор ще даде второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria на 22 октомври от 14:30 часа

11:54 | 20.10.20 г.
Как пандемията стимулира развитието на биотехнологиите?

Как пандемията даде стимул за ускорено развитие на биотехнологиите? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде второто от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 22 октомври, от 14:30 часа.

Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи.

Гост във второто онлайн издание на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria ще бъде д-р Красимира Чемишанска, изпълнителен директор на Amgen. Тя е бизнес лидер във фармацевтичната индустрия с повече от 20 години опит на българския пазар. От 2013 година Д-р Чемишанска е член на Борда на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България (ARPharM), а през 2019 г. е избрана за Председател на УC на асоциацията. От 2011 г. е член на Борда на директорите на Американска Търговска Камара, а от 2015 до 2019 г. e неин президент. Д-р Красимира Чемишанска е почетен член на Съвета на Европейската бизнес общност и носител на  наградата „Златен печат за иновативен мениджмънт и социална отговорност“. През 2013 г. получава престижния Certificate of Appreciation на Министерството на търговията на САЩ за принос в развитието на двустранната търговия и  инвестиции в здравеопазването между САЩ и България.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria.

За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/.

Междувременно, по повод 5 години от старта си в българския ефир, Bloomberg TV Bulgaria предстои да обяви и нова специална кампания, с която още веднъж ще заяви силния си ангажимент към бизнес общността.

Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:30 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още