IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Конференцията Oracle Industry Connect 2018 привлича и български участници

Сирма Бизнес Консултинг ще сподели своя опит в развитието на FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за upgrade на FC 12 и др.

15:26 | 10.04.18 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Участниците на двудневната конференция “Oracle Industry Connect 2018”, която събира на едно място индустриални представители и водещи фигури, клиенти на Oracle, тази година ще могат да се запознаят и с част от българския опит в технологиите.

Сирма Бизнес Консултинг, представена от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие, което ще се проведе между 10-11 април в Ню Йорк.

Запознавайки се с последните тенденции и постижения в различни индустрии, използващи решенията на технологичният гигант Oracle, участниците в конференцията ще обменят идеи, технологична експертиза и знания.

Лидери и експерти в областите комуникации, строителство и инженеринг, енергетика и комунален сектор, финасови услуги, здравеопазване, туризъм, застраховане, науки за живота и търговия, представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците ще имат възможности за среща с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти, демонстрации на мулти–индустриални взаимодействия.

Представителите на Сирма ще споделят своя опит в развитието на FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за upgrade на FC 12 и т.н. Програмата на панела “Финансови услуги” включва теми като цифрови платформи, облак, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализирани групи ще разгледат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховане, рискове и регулации в сектора.

Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финасови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието. Ще се разгледат и примери за облачни иновации в областта на финасовите услуги, кои са движещите сили и предпоставките за успех.

През 2017 година Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:07 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още