IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Остава по-малко от седмица до крайния срок за кандидатстване във "Вдъхновяващите 5"

Всички български стартъпи могат да кандидатстват до 15 ноември

18:50 | 09.11.20 г.
Остава по-малко от седмица до крайния срок за кандидатстване във "Вдъхновяващите 5"

Дигиталната кампания „Вдъхновяващите 5“, която Bloomberg TV Bulgaria организира по повод своята пета годишнина, съвсем скоро ще премине към своя втори етап. Остава по-малко от седмица до крайния срок, в който ще се приемат кандидатури.

Bloomberg TV Bulgaria ще приема заявки за участие от стартъпи, кандидати за вдъхновяващата петица, до 15 ноември включително. След това системата за кандидатстване ще бъде затворена.

Сред участниците в инициативата към момента са иновативни бизнеси в сферата на здравеопазването и здравословния начин на живот, IT сектора, екологията, образованието и международната търговия.

В проекта могат се включат стартиращи дружества, които искат да развият и разширят своята мрежа, своите продукти и/или услуги и да популяризират своята дейност. Стартиращите фирми трябва да са със седалище в България, да съществуват не повече от три години и да имат разработен готов иновативен продукт или услуга. Кандидатстването се извършва чрез предоставяне на информацията за дружеството на сайта на кампанията.

Паралелно с това, всеки потребител може да даде своя глас за най-вдъхновяващия за него стартъп, като натисне бутона „Харесва ми“ под персонализираната визитка на своя фаворит сред участниците.  Гласуването е активно през целия период на инициативата – от 19 октомври до 29 ноември, а победителите ще бъдат обявени през първата седмица на декември.

Петте компании, които получат най-голяма подкрепа и най-много гласове на потребителите, ще получат и безценна награда: ноу-хау за развитие на бизнеса им и консултации от екип от специалисти. Сред тях са предприемач от Силициевата долина, който успява да набере капитал от 10 милиона долара за реализация на идеята си, архитект, предприемач и ангелски инвеститор от Лондон, мениджъри от висшето ръководство на най-големите организации в стартъп екосистемата у нас и доказани имена от международната бизнес сцена. Повече за тях може да прочетете ТУК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:53 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още