Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Paysafe открива нов офис в България - този път във Варна

Компанията вече набира кадри за близо 200 позиции

Paysafe открива нов офис в България - този път във Варна

Снимка: Paysafe

Доставчикът на интегрирани платежни решения Paysafe разкри, че в началото на 2021 г. ще открие офис в бизнес център Varna Towers в крайморския град. Варненското звено ще включва близо 200 служители, които ще се занимават с информационни технологии и с клиентско обслужване, съобщават от компанията.

До този момент Paysafe има над 1200 служители в София, но е решена да продължи експанзията си и да отвори офис във Варна. Той ще бъде достъпен и за служителите на фирмата, които по принцип са базирани в София, като им се дава възможност да работят и от Варна, ако имат интерес.

Още по темата

От Paysafe изтъкват, че градът е най-големият икономически център на Черноморието, има добре развита инфраструктура и удобни транспортни връзки. Решението на компанията е мотивирано и от факта, че на територията на Община Варна има пет университета, в които се обучават над 31 хил. студенти.

Новият офис на Paysafe се помещава на един от високите етажи на Varna Towers и има гледка към градската част и към морето. Площта му е около 1600 кв. метра. Предвидени са просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи. Като друго предимство на мястото компанията посочва и близостта му до летището – само на 5 минути с транспорт.

Paysafe вече е обявила и отворените позиции за набиране на кадри за варненския си офис, които могат да бъдат открити на уебсайта ѝ. Голяма част от тях са насочени към IT специалисти, които имат опит с Java, Android и iOS разработки, но има и позиции за хора, които имат експертиза в обслужването на клиенти. Те трябва да владеят английски, немски, френски или руски език на високо ниво, посочват още от компанията.

Централата на Paysafe Group се намира в Лондон, но най-големият офис на компанията е в България. В него се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение.

По статията работиха: Елена Кирилова, редактор Елена Илиева

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Новини
Здравните власти са били обект на най-много кибератаки през 2020 г.