IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последни дни за ранна регистрация за Webit

Над половината места за първия ден са заети, съобщават организаторите

16:24 | 06.02.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Последни дни за ранна регистрация за Webit

И тази година в България пристигат изключително интересни професионалисти, за да споделят опита си по време на Webit Bulgaria Digital Summit (24 и 25 април).

До момента в програмата на най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия са обявени имената на Катрин Леви, ръководител отдел "Нови продукти, медии и платформи" за Европа, Средния Изток и Африка на Google, която ще говори за значението на социалните медии за бизнеса, Пол Дардел – създател и управляващ директор на IGUZKIRAT и управляващ партньор в MOBILE HEALTH ще говори за това как мобилните приложения и тяхното имплементиране могат да спасяват човешки животи, а Томас Гинилд - Country Manager Gemius Denmark ще даде последни цифри за пазарите в Европа и около нас и най–вече много данни за пазара в България.

Във финансовия сектор наред с представители на български банки и компании в сферата, регионален опит за влиянието на технологиите и социалните медии ще сподели и Робър Анхел - Digital Marketing Manager NG bank Romania. Това са само част от над 40-те имена на гостуващи лектори, които ще споделят своя опит в конкретните индустрии, към които е насочено събитието в първия ден.

В петък изтича и крайният срок за ранна регистрация за събитието с отсъпка от 50 %.

До момента повече от половината от достъпите до събитието за първия ден вече са заети от основните рекламодатели в България и хората управляващи маркетинг бюджети, от представители на медийния и дигитален пазар.

Програмата на 25 април е изцяло насочена към предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и региона. Тогава ще говорим за предприемачество с инвеститори, фондове, доказани и успели основатели на български дигитални/технологични компании, ментори, международни предприемачи и серийни инвеститори.

Сред темите са лидерство в дигиталната ера; Как се създава продукт и как се излиза на световни пазари; Възможности за развитие на дигитален/технологичен бизнес в България; Сийд финансиране; Ролята на държавата и образованието в създаването на лидерите на бъдещето.

Част от събитието е и церемонията Webit Awards за дигитална и технологична ефективност, за които вече има подадени множество интересни маркетинг и дигитални проекти, след която ни очаква и Webit парти и възможности за неформални контакти.

Повече за събитието и програмата можете да научите на www.webit.bg.

Investor.bg e медиен партньор на събитието

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:57 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още